Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Explode a Rede_FC Estrela Azul
Sem plantel Tactiek 433 estrela
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
23 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 51.8
solide Schieten goed
solide Passen goed
formidabel Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchev onderschept slim de pass. Toromanović onderschept slim de pass. Król is nu in balbezit. Król schiet op doel. Lopez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Yakupoğlu geeft een hoge lob. Tamini is nu in balbezit. Król onderschept slim de pass. Król passt de bal in één keer door. Hadj verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Król passt de bal in één keer door. Toromanović rent richting de bal. Outinen probeert naar een medespeler te passen. Verkoppen rent richting de bal. Verkoppen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Tamini met de inworp. Tristão probeert naar een medespeler te passen. Kačenka is nu in balbezit. Kačenka schiet op doel. Vissie maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Król passt de bal in één keer door. Outinen rent richting de bal. Outinen met een sublieme pass. Toromanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Toromanović haalt uit met een fantastische trap. Lopez bokst de bal weg. Klungelig pakt Luchev de bal. Verkoppen onderschept slim de pass. Verkoppen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Estrela Azul 1:0

24e minuut.
Yakupoğlu onderschept slim de pass. Tamini onderschept slim de pass. Tamini passt de bal in één keer door. Farník is nu in balbezit. Farník draait met de bal, schiet en ... Vissie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Szulwic geeft de bal voor. Verkoppen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Luchev neemt vlug de vrije trap. Chiqui-Chiqui rent richting de bal. Chiqui-Chiqui draait met de bal, schiet en ... Vissie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Luchev onderschept slim de pass. Šoblinskas onderschept slim de pass. Šoblinskas passt de bal in één keer door. Verkoppen is nu in balbezit. Verkoppen schiet op doel. Lopez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Bigorna de bal. Toromanović is nu in balbezit. Toromanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Estrela Azul 2:0

39e minuut.
Kozłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kozłowski geeft de bal voor. Toromanović kopt de bal weg. Verkoppen rent richting de bal. Verkoppen schiet op doel. Lopez bokst de bal weg.

41e minuut.
Šoblinskas heeft problemen om de bal te vangen. Šoblinskas geeft een lange en hoge pass. Verkoppen rent richting de bal. Verkoppen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Estrela Azul 3:0

45e minuut.
Inworp. Blaszkiewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Explode a Rede_FC 42%, Estrela Azul 58%.
Explode a Rede_FC - Estrela Azul 3:0

49e minuut.
Baliński rent richting de bal. Altunhan begaat een overtreding. Baliński raakt geblesseerd tijdens het duel. Bigorna met een snel genomen vrije trap. Tamini kan de bal niet met de borst controleren. Tamini met een sublieme pass. Daar is Chiqui-Chiqui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiqui-Chiqui haalt uit met een fantastische trap. Blaszkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Hadj met een sublieme pass. Król heeft problemen om de bal te vangen. Król passt de bal zonder na te denken. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen haalt uit met een fantastische trap. Lopez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Cruz rent richting de bal. Cruz geeft de bal voor. Farník kopt de bal weg. Kačenka probeert de bal met de borst te controleren. Kačenka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kozłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kozłowski geeft de bal voor. Król kopt de bal weg. Toromanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Toromanović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Hadj onderschept slim de pass. Król begaat een overtreding. Hadj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hadj zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kačenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačenka schiet op doel. Blaszkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Šoblinskas onderschept slim de pass. Šoblinskas speelt de bal door. Outinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Outinen geeft een lange en hoge pass. Verkoppen krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Ramilov passt de bal zonder na te denken. Bigorna is nu in balbezit. Król begaat een overtreding. Król krijgt een gele kaart. Bigorna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bigorna zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chiqui-Chiqui rent richting de bal. Chiqui-Chiqui haalt uit met een fantastische trap. Blaszkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Farník bereikt de bal nog maar net als eerste. Farník schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Altunhan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baliński. Altunhan raakt geblesseerd tijdens het duel. Verkoppen met een snel genomen vrije trap. Toromanović rent richting de bal. Toromanović haalt uit met een fantastische trap. Lopez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Bigorna geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ramilov de bal. Ramilov probeert naar een medespeler te passen. Król is nu in balbezit. Król geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Šoblinskas kopt de bal weg. Outinen is nu in balbezit. Cruz begaat een overtreding. Outinen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Explode a Rede_FC 40%, Estrela Azul 60%.
Explode a Rede_FC - Estrela Azul 3:0