Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrela Azul Explode a Rede_FC
433 estrela Tactiek Sem plantel
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
56.1 gemiddelde waardering 57.7
zeer goed Schieten goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitmuntend


14e minuut.
Outinen geeft een hoge lob. Król kopt de bal weg. Luchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen verovert de bal door een tackle van achteren. Verkoppen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Buitenspel voor Verkoppen. Goede buitenspelval van de verdediging. Luchev maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Markuszewski rent richting de bal. Markuszewski draait met de bal, schiet en ... Vissie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela Azul - Explode a Rede_FC 1:0

23e minuut.
Tamini kopt de bal weg. Kačenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Farník is nu in balbezit. Farník schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Baliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliński passt de bal in één keer door. Tamini is nu in balbezit. Markuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Markuszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Baliński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Outinen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Irinov is nu in balbezit. Irinov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cruz rent richting de bal. Toromanović onderschept slim de pass. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Estrela Azul - Explode a Rede_FC 1:1

42e minuut.
Verkoppen is nu in balbezit. Toromanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiqui-Chiqui verovert de bal door een tackle van achteren. Verkoppen is nu in balbezit. Verkoppen draait met de bal, schiet en ... Lopez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Farník verovert de bal door een tackle van achteren. Farník probeert naar een medespeler te passen. Daar is Markuszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markuszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela Azul - Explode a Rede_FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela Azul 52%, Explode a Rede_FC 48%.
Estrela Azul - Explode a Rede_FC 2:1

46e minuut.
Blaszkiewicz komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Outinen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Chiqui-Chiqui neemt vlug de vrije trap. Kačenka rent richting de bal. Kačenka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela Azul - Explode a Rede_FC 3:1

56e minuut.
Tristão onderschept slim de pass. Tristão probeert naar een medespeler te passen. Baliński met een sublieme pass. Kačenka rent richting de bal. Kačenka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Ramilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačenka onderschept slim de pass. Kačenka passt de bal in één keer door. Farník bereikt de bal nog maar net als eerste. Farník schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Farník speelt de bal door. Szulwic onderschept slim de pass. Tamini probeert naar een medespeler te passen. Markuszewski is nu in balbezit. Markuszewski draait met de bal, schiet en ... Blaszkiewicz bokst de bal weg. Farník is nu in balbezit. Farník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela Azul - Explode a Rede_FC 4:1

63e minuut.
Chiqui-Chiqui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Toromanović rent richting de bal. Toromanović passt de bal zonder na te denken. Verkoppen is nu in balbezit. Verkoppen haalt uit met een fantastische trap. Lopez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Król bereikt de bal nog maar net als eerste. Król geeft een hoge lob. Daar is Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toromanović is nu in balbezit. Toromanović schiet op doel. Lopez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Verkoppen is nu in balbezit. Verkoppen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela Azul - Explode a Rede_FC 4:2

70e minuut.
Lopez trapt de bal weg van het doel. Kačenka rent richting de bal. Durán rent richting de bal. Kačenka verovert de bal door een tackle van achteren. Kačenka haalt uit met een fantastische trap. Blaszkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Lopez met een sublieme pass. Farník kopt de bal weg. Kačenka heeft problemen om de bal te vangen. Kačenka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Tristão passt de bal met de wreef. Ramilov met een sublieme pass. Durán met een sublieme pass. Toromanović is nu in balbezit. Toromanović schiet op doel. Lopez bokst de bal weg. Król is nu in balbezit. Verkoppen rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela Azul - Explode a Rede_FC 4:3

86e minuut.
Markuszewski kopt de bal weg. Durán speelt de bal door. Kačenka is nu in balbezit. Kačenka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela Azul - Explode a Rede_FC 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela Azul 52%, Explode a Rede_FC 48%.
Estrela Azul - Explode a Rede_FC 5:3