Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aloha Futebol Clube Sem Noção FC
SLATER Tactiek Marasmo
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.3 gemiddelde waardering 55.7
solid Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Strukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Voka rent richting de bal. Strukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Strukar schiet op doel. Ghiţescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Puszkin met een snelle inworp. Inghels met een sublieme pass. da Rua speelt de bal door. Cuper rent richting de bal. Cuper schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Sobrero passt de bal zonder na te denken. Kohn probeert naar een medespeler te passen. Martín Gómez is nu in balbezit. Martín Gómez geeft een lange en hoge pass. Strukar springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Lejnert geeft een hoge lob. Fąk kopt de bal weg. Klungelig pakt Rodríguez Guillén de bal. Cuper is nu in balbezit. Cuper schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Sitku met een sublieme pass. Lejnert probeert naar een medespeler te passen. Cuper is nu in balbezit. Cuper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aloha Futebol Clube - Sem Noção FC 0:1

38e minuut.
Pavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavia passt de bal zonder na te denken. Cuper is nu in balbezit. Cuper schiet op doel. Le Bras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aloha Futebol Clube - Sem Noção FC 0:2

43e minuut.
Martín Gómez rent richting de bal. Martín Gómez passt de bal met de wreef. Strukar is nu in balbezit. Strukar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aloha Futebol Clube - Sem Noção FC 1:2

44e minuut.
da Rua bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Guillén rent richting de bal. da Rua onderschept slim de pass. da Rua schiet op doel. Le Bras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aloha Futebol Clube - Sem Noção FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aloha Futebol Clube 54%, Sem Noção FC 46%.
Aloha Futebol Clube - Sem Noção FC 1:3

52e minuut.
Potro geeft een hoge lob. Pavia kopt de bal weg. Daar is Rodríguez Guillén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuper schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Potro is nu in balbezit. Sitku verovert de bal door een tackle van achteren. Sitku passt de bal in één keer door. Strukar rent richting de bal. Strukar haalt uit met een fantastische trap. Ghiţescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Inghels met een snelle inworp. Sitku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitku passt de bal met de wreef. Strukar rent richting de bal. Strukar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Daar is Rodríguez Guillén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fąk rent richting de bal. Cuper onderschept slim de pass. Cuper schiet op doel. Le Bras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aloha Futebol Clube - Sem Noção FC 1:4

68e minuut.
Sitku passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fąk de bal. Rodríguez Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuper onderschept slim de pass. Cuper schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Voka heeft problemen om de bal te vangen. Potro rent richting de bal. Voka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Potro roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Potro kan niet meer verder spelen. Ameli komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Inghels verovert de bal door een tackle van achteren. Inghels met een sublieme pass. da Rua speelt de bal door. Cuper is nu in balbezit. Cuper draait met de bal, schiet en ... Le Bras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Fąk kopt de bal weg. Daar is Cuper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sobrero. Cuper is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ameli neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cuper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuper haalt uit met een fantastische trap. Le Bras maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Inghels bereikt de bal nog maar net als eerste. Inghels passt de bal zonder na te denken. Voka heeft problemen om de bal te vangen. Voka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aloha Futebol Clube - Sem Noção FC 2:4

86e minuut.
Ameli passt de bal met de wreef. Lejnert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejnert passt de bal zonder na te denken. Cuper rent richting de bal. Cuper haalt uit met een fantastische trap. Le Bras bokst de bal weg. Cuper rent richting de bal. Sobrero verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aloha Futebol Clube 59%, Sem Noção FC 41%.
Aloha Futebol Clube - Sem Noção FC 2:4