Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Itaporã FC Birita Boys
copa Tactiek segura que vai..
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
22 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 45.3
formidable Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Vadicska is nu in balbezit. Vadicska passt de bal met de wreef. Scorpio rent richting de bal. Scorpio haalt uit met een fantastische trap. Mazowiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Birita Boys 1:0

4e minuut.
Rákosi rent richting de bal. Jové verovert de bal door een tackle van achteren. Máñez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jové raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Yevseev neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Goiano rent richting de bal. Goiano speelt de bal door. Twarowski rent richting de bal. Jové onderschept slim de pass. Jové draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Birita Boys 2:0

9e minuut.
Jové passt de bal in één keer door. Vadicska rent richting de bal. Vadicska probeert naar een medespeler te passen. Jové rent richting de bal. Jové schiet op doel. Mazowiecki bokst de bal weg.

11e minuut.
Jové passt de bal in één keer door. Gdeszyński is nu in balbezit. Gdeszyński passt de bal zonder na te denken. Vadicska geeft een hoge lob. Scorpio kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sălăgeanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yevseev speelt de bal door. Jové rent richting de bal. Jové schiet op doel. Cervi probeert de bal aan de voet te houden. Mazowiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Birita Boys 3:0

24e minuut.
Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. Máñez begaat een overtreding. Jové is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sălăgeanu komt bij de bal en schiet. Mazowiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Birita Boys 4:0

28e minuut.
Damo is nu in balbezit. Galdino Andrade is nu in balbezit. Galdino Andrade passt de bal in één keer door. Scorpio is nu in balbezit. Scorpio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Scorpio onderschept slim de pass. Jové is nu in balbezit. Scorpio rent richting de bal. Jové is nu in balbezit. Jové draait met de bal, schiet en ... Mazowiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Baróti kopt de bal weg. Jové rent richting de bal. Jové speelt de bal door. Scorpio is nu in balbezit. Scorpio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Twarowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yevseev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yevseev passt de bal in één keer door. Jové rent richting de bal. Jové draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Gdeszyński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Damo de bal. Baróti bereikt de bal nog maar net als eerste. Goiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Goiano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rapace trapt de bal weg. Goiano rent richting de bal. Goiano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itaporã FC 29%, Birita Boys 71%.
Itaporã FC - Birita Boys 4:0

59e minuut.
Krustev is nu in balbezit. Krustev geeft een lange en hoge pass. Sălăgeanu kopt de bal weg. Jové rent richting de bal. Jové draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Birita Boys 5:0

64e minuut.
Vadicska passt de bal zonder na te denken. Sălăgeanu rent richting de bal. Sălăgeanu speelt de bal door. Scorpio bereikt de bal nog maar net als eerste. Scorpio schiet op doel. Mazowiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu passt de bal met de wreef. Máñez probeert de bal aan de voet te houden. Scorpio is nu in balbezit. Scorpio draait met de bal, schiet en ... Mazowiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cervi onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Birita Boys 6:0

70e minuut.
Yevseev is nu in balbezit. Yevseev passt de bal met de wreef. Sălăgeanu rent richting de bal. Scorpio rent richting de bal. Scorpio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Yevseev passt de bal in één keer door. Vadicska rent richting de bal. Vadicska geeft een lange en hoge pass. Scorpio bereikt de bal nog maar net als eerste. Scorpio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gdeszyński probeert naar een medespeler te passen. Goiano kan de bal niet met de borst controleren. Sălăgeanu rent richting de bal. Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové schiet op doel. Mazowiecki bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Yevseev verovert de bal door een tackle van achteren. Yevseev met een sublieme pass. Twarowski is nu in balbezit. Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Jové heeft problemen om de bal te vangen. Yevseev is nu in balbezit. Yevseev geeft een lange en hoge pass. Scorpio rent richting de bal. Scorpio schiet op doel. Mazowiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Birita Boys 7:0

89e minuut.
Ierardo geeft een lange en hoge pass. Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu passt de bal met de wreef. Scorpio is nu in balbezit. Scorpio haalt uit met een fantastische trap. Mazowiecki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itaporã FC 35%, Birita Boys 65%.
Itaporã FC - Birita Boys 7:0