Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Oriental Futbol y Amistad Grêmio E Maringá
Toque y me voy Tactiek Maringá
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 50.2
very good Schieten adequate
very good Passen adequate
excellent Verdedigen good


4e minuut.
Falla probeert naar een medespeler te passen. Dąbek is nu in balbezit. Met opzet legt Alexa zijn tegenspeler op de grond. Alexa krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Zątek is nu in balbezit. Yazalde onderschept slim de pass. Yazalde passt de bal in één keer door. de la Fontaine bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Fontaine draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Nopcea speelt de bal door. Alexa is nu in balbezit. Alexa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yazalde de bal. Yazalde draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Dąbek kopt de bal weg. Klungelig pakt Herrebrandt de bal. Herrebrandt geeft een hoge lob. de la Fontaine springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bolero is nu in balbezit. Bolero passt de bal zonder na te denken. Moralès bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermeño verovert de bal door een tackle van achteren. Sermeño schiet op doel. Munk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

36e minuut.
Dąbek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yazalde de bal. Zątek rent richting de bal. Yazalde verovert de bal door een tackle van achteren. Yazalde schiet op doel. De bal raakt de paal. Śmiałek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - Grêmio E Maringá 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Oriental Futbol y Amistad 36%, Grêmio E Maringá 64%.
Club Oriental Futbol y Amistad - Grêmio E Maringá 1:0

51e minuut.
Nopcea speelt de bal door. Bolero is nu in balbezit. Bolero passt de bal zonder na te denken. Sermeño is nu in balbezit. Sermeño draait met de bal, schiet en ... Munk bokst de bal weg.

60e minuut.
Osorio geeft de bal voor. de la Fontaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Vicente ... Strafschop! de la Fontaine is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de la Fontaine zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Śmiałek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Herrebrandt met een sublieme pass. Dąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbek passt de bal zonder na te denken. de la Fontaine bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Fontaine schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Śmiałek trapt de bal weg. Herrebrandt kopt de bal weg. de la Fontaine rent richting de bal. de la Fontaine schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Vicente is nu in balbezit. Yazalde onderschept slim de pass. Yazalde passt de bal zonder na te denken. de la Fontaine rent richting de bal. de la Fontaine schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Nopcea met een sublieme pass. Inworp. Osorio met een snelle inworp. Falla rent richting de bal. Falla geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Dąbek is nu in balbezit. Daar is Dąbek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dąbek passt de bal zonder na te denken. Yazalde rent richting de bal. Yazalde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Sermeño onderschept slim de pass. Tverdjak rent richting de bal. Tverdjak passt de bal zonder na te denken. Daar is Sermeño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sermeño schiet op doel. Munk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Sermeño rent richting de bal. Jabłonowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jabłonowski geeft de bal voor. Yazalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazalde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Nopcea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nopcea speelt de bal door. Sermeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermeño schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Ban geeft een hoge lob. Sermeño rent richting de bal. Moralès begaat een overtreding. Moralès krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Oriental Futbol y Amistad 42%, Grêmio E Maringá 58%.
Club Oriental Futbol y Amistad - Grêmio E Maringá 1:0