Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grêmio E Maringá Club Oriental Futbol y Amistad
Maringá Tactiek Toque y me voy
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 53.5
solide Schieten solide
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


23e minuut.
Trawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Crouzet bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Osorio krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Dąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbek geeft de bal voor. Beara probeert de bal met de borst te controleren. de la Fontaine bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Fontaine haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Falla geeft een hoge lob. Dąbek rent richting de bal. Dąbek geeft de bal voor. Yazalde maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Zakonieczny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śmiałek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Inworp. Dąbek met de inworp. Klungelig pakt Falla de bal. Falla geeft een hoge lob. Yazalde springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - Club Oriental Futbol y Amistad 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio E Maringá 56%, Club Oriental Futbol y Amistad 44%.
Grêmio E Maringá - Club Oriental Futbol y Amistad 0:1

46e minuut.
Willwersch komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Falla verovert de bal door een tackle van achteren. Falla met een sublieme pass. Dąbek rent richting de bal. Dąbek geeft een hoge lob. Yazalde maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Yazalde is nu in balbezit. Yazalde passt de bal in één keer door. Dąbek rent richting de bal. Dąbek geeft een hoge lob. de la Fontaine maakt een snoekduik en kopt de bal. Śmiałek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dąbek zal de hoekschop nemen. Yazalde is nu in balbezit. Zakonieczny verovert de bal door een tackle van achteren. de la Fontaine is nu in balbezit. de la Fontaine draait met de bal, schiet en ... Śmiałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Dąbek onderschept slim de pass. Dąbek probeert naar een medespeler te passen. Yazalde rent richting de bal. Yazalde draait met de bal, schiet en ... Zakonieczny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio E Maringá 58%, Club Oriental Futbol y Amistad 42%.
Grêmio E Maringá - Club Oriental Futbol y Amistad 0:1