Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Explode a Rede_FC Aloha Futebol Clube
Sem plantel Tactiek SLATER
42% Balbezit 58%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
57.3 gemiddelde waardering 49
solide Schieten solide
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Puszkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Toromanović verovert de bal door een tackle van achteren. Toromanović passt de bal zonder na te denken. Verkoppen is nu in balbezit. Verkoppen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Verkoppen kopt de bal weg. Daar is Puszkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verkoppen is nu in balbezit. Verkoppen schiet op doel. Le Bras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Aloha Futebol Clube 1:0

10e minuut.
Sitku rent richting de bal. Irinov onderschept slim de pass. Irinov met een sublieme pass. Król geeft de bal voor. Verkoppen springt en kopt de bal. Le Bras bokst de bal weg.

13e minuut.
Kozłowski geeft een lange en hoge pass. Durán probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kohn zal de hoekschop nemen. Strukar springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sitku kopt de bal weg. Ramilov rent richting de bal. Ramilov geeft een lange en hoge pass. Verkoppen rent richting de bal. Verkoppen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Verkoppen rent richting de bal. Verkoppen draait met de bal, schiet en ... Le Bras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Aloha Futebol Clube 2:0

15e minuut.
Outinen geeft een lange en hoge pass. Verkoppen kopt de bal weg. Toromanović rent richting de bal. Verkoppen rent richting de bal. Verkoppen draait met de bal, schiet en ... Le Bras bokst de bal weg.

26e minuut.
Sitku probeert naar een medespeler te passen. Sobrero rent richting de bal. Sobrero geeft de bal voor. Voka rent richting de bal. Voka draait met de bal, schiet en ... Vissie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Vissie met een harde bal richting middenveld. Outinen kopt de bal weg. Toromanović heeft problemen om de bal te vangen. Toromanović haalt uit met een fantastische trap. Le Bras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Aloha Futebol Clube 3:0

30e minuut.
Król is nu in balbezit. Król probeert naar een medespeler te passen. Sitku probeert naar een medespeler te passen. Kohn rent richting de bal. Kohn geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Strukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Strukar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Aloha Futebol Clube 3:1

33e minuut.
Inghels geeft de bal voor. Buitenspel voor Strukar. Goede buitenspelval van de verdediging. Inasaridze neemt vlug de vrije trap. Toromanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Toromanović draait met de bal, schiet en ... Le Bras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Toromanović is nu in balbezit. Toromanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Aloha Futebol Clube 4:1

37e minuut.
Outinen geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Guillén rent richting de bal. Verkoppen onderschept slim de pass. Verkoppen haalt uit met een fantastische trap. Le Bras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Aloha Futebol Clube 5:1

42e minuut.
Puszkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszkin geeft de bal voor. Toromanović is nu in balbezit. Toromanović draait met de bal, schiet en ... Fąk probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Explode a Rede_FC 47%, Aloha Futebol Clube 53%.
Explode a Rede_FC - Aloha Futebol Clube 5:1

46e minuut.
Blaszkiewicz komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Sitku probeert naar een medespeler te passen. Kohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohn geeft een hoge lob. Strukar is nu in balbezit. Strukar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Ramilov kopt de bal weg. Rodríguez Guillén is nu in balbezit. Toromanović onderschept slim de pass. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Aloha Futebol Clube 6:1

52e minuut.
Verkoppen haalt uit met een fantastische trap. Inghels probeert de bal aan de voet te houden. Król geeft een hoge lob. Verkoppen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Aloha Futebol Clube 7:1

57e minuut.
Kohn geeft een hoge lob. Kozłowski heeft problemen om de bal te vangen. Strukar rent richting de bal. Strukar draait met de bal, schiet en ... Blaszkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Aloha Futebol Clube 7:2

63e minuut.
Król rent richting de bal. Król geeft de bal voor. Toromanović rent richting de bal. Toromanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Aloha Futebol Clube 8:2

66e minuut.
Sobrero probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Martín Gómez de bal. Inasaridze bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Martín Gómez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Aloha Futebol Clube 8:3

73e minuut.
Martín Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Gómez passt de bal zonder na te denken. Strukar rent richting de bal. Strukar schiet op doel. Blaszkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Aloha Futebol Clube 8:4

79e minuut.
Outinen met een sublieme pass. Irinov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Voka. Voka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Explode a Rede_FC 50%, Aloha Futebol Clube 50%.
Explode a Rede_FC - Aloha Futebol Clube 8:4