Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrela Azul Sem Noção FC
433 estrela Tactiek Marasmo
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 54.5
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Pavia is nu in balbezit. Pavia met een sublieme pass. Cuper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela Azul - Sem Noção FC 0:1

9e minuut.
Kačenka bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLugash probeert naar een medespeler te passen. Pavia rent richting de bal. Pavia geeft de bal voor. Cuper springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bigorna rent richting de bal. Bigorna geeft een lange en hoge pass. Farník kopt de bal weg. Chiqui-Chiqui rent richting de bal. Chiqui-Chiqui schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Bigorna met een sublieme pass. Chiqui-Chiqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Storti rent richting de bal. Chiqui-Chiqui onderschept slim de pass. Chiqui-Chiqui draait met de bal, schiet en ... Ghiţescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Farník probeert naar een medespeler te passen. Chiqui-Chiqui is nu in balbezit. Potro begaat een overtreding. Potro krijgt een gele kaart.

34e minuut.
MacLugash geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tamini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiqui-Chiqui geeft de bal voor. Farník springt en kopt de bal. Ghiţescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Cuper kopt de bal weg. da Rua bereikt de bal nog maar net als eerste. da Rua passt de bal met de wreef. Cuper rent richting de bal. Cuper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela Azul - Sem Noção FC 0:2

37e minuut.
Klungelig pakt Chiqui-Chiqui de bal. Cuper is nu in balbezit. Farník tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Farník krijgt een gele kaart. Cuper raakt geblesseerd tijdens het duel. Potro met een snel genomen vrije trap. da Rua geeft de bal voor. Cuper krijgt zijn hoofd ertegen. Lopez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Potro probeert naar een medespeler te passen. da Rua rent richting de bal. da Rua passt de bal in één keer door. Cuper rent richting de bal. Cuper haalt uit met een fantastische trap. Lopez bokst de bal weg.

42e minuut.
Potro bereikt de bal nog maar net als eerste. Potro met een sublieme pass. Tristão is nu in balbezit. Cuper onderschept slim de pass. Cuper haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lopez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
da Rua rent richting de bal. da Rua geeft een hoge lob. Tristão bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuper verovert de bal door een tackle van achteren. Cuper draait met de bal, schiet en ... Lopez bokst de bal weg. da Rua rent richting de bal. da Rua passt de bal zonder na te denken. Daar is Cuper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuper schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela Azul 54%, Sem Noção FC 46%.
Estrela Azul - Sem Noção FC 0:2

53e minuut.
Baliński met een sublieme pass. Kačenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačenka passt de bal in één keer door. Farník bereikt de bal nog maar net als eerste. Farník haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kačenka controleert de bal met de borst. Kačenka met een sublieme pass. Daar is Storti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farník bereikt de bal nog maar net als eerste. Farník haalt uit met een fantastische trap. Ghiţescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pavia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Tristão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuper haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
MacLugash passt de bal in één keer door. Tamini rent richting de bal. Tamini passt de bal in één keer door. Farník bereikt de bal nog maar net als eerste. Farník haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Chiqui-Chiqui heeft problemen om de bal te vangen. Chiqui-Chiqui met een sublieme pass. Farník bereikt de bal nog maar net als eerste. Farník schiet op doel. Ghiţescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela Azul - Sem Noção FC 1:2

81e minuut.
Farník passt de bal in één keer door. Tamini rent richting de bal. Tamini passt de bal met de wreef. Kačenka is nu in balbezit. Kačenka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Cuper is nu in balbezit. Cuper passt de bal met de wreef. Kačenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačenka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Estrela Azul - Sem Noção FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela Azul 49%, Sem Noção FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Estrela Azul - Sem Noção FC 2:2