Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grêmio E Maringá Birita Boys
Maringá Tactiek segura que vai..
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 45.1
uitstekend Schieten solide
goed Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Bolero rent richting de bal. Bolero passt de bal zonder na te denken. Almarales bereikt de bal nog maar net als eerste. Almarales schiet op doel. Mazowiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - Birita Boys 1:0

11e minuut.
Ban met de inworp. Nopcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nopcea passt de bal zonder na te denken. Almarales bereikt de bal nog maar net als eerste. Almarales haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Gdeszyński kan de bal niet met de borst controleren. Alexa onderschept slim de pass. Alexa probeert naar een medespeler te passen. Almarales is nu in balbezit. Almarales schiet op doel. Mazowiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Øhlenschlæger kopt de bal weg. Ban probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bolero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ban neemt de hoekschop. Klungelig pakt Tverdjak de bal. Tverdjak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Tverdjak passt de bal met de wreef. Almarales bereikt de bal nog maar net als eerste. Krustev is nu in balbezit. Almarales verovert de bal door een tackle van achteren. Almarales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tverdjak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sermeño komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Nopcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nopcea passt de bal zonder na te denken. Sermeño speelt de bal door. Daar is Almarales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almarales haalt uit met een fantastische trap. Mazowiecki bokst de bal weg. Bulzacki is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio E Maringá 36%, Birita Boys 64%.
Grêmio E Maringá - Birita Boys 1:0

51e minuut.
Daar is Goiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alexa. Goiano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Máñez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lobo is nu in balbezit. Lobo draait met de bal, schiet en ... Śmiałek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Almarales speelt de bal door. Klungelig pakt Sermeño de bal. Sermeño passt de bal in één keer door. Bolero rent richting de bal. Bolero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

61e minuut.
Bolero speelt de bal door. Nopcea met een sublieme pass. Almarales rent richting de bal. Almarales schiet op doel. Mazowiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - Birita Boys 2:0

68e minuut.
Goiano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Damo de bal. Bolero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bolero krijgt een gele kaart. Damo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Goiano met een snel genomen vrije trap. Lobo is nu in balbezit. Lobo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Gdeszyński geeft een hoge lob. Lobo kopt de bal weg. Gdeszyński met een sublieme pass. Lobo rent richting de bal. Lobo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - Birita Boys 2:1

81e minuut.
Bolero speelt de bal door. Klungelig pakt Sermeño de bal. Almarales rent richting de bal. Sermeño is nu in balbezit. Sermeño schiet op doel. Mazowiecki bokst de bal weg.

87e minuut.
Alexa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nopcea probeert naar een medespeler te passen. Almarales rent richting de bal. Almarales draait met de bal, schiet en ... Bulzacki probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - Birita Boys 3:1

88e minuut.
Máñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Máñez passt de bal met de wreef. Almarales bereikt de bal nog maar net als eerste. Almarales haalt uit met een fantastische trap. Mazowiecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - Birita Boys 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio E Maringá 37%, Birita Boys 63%.
Grêmio E Maringá - Birita Boys 4:1