Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Birita Boys Grêmio E Maringá
segura que vai.. Tactiek Maringá
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 50.9
goed Schieten solide
goed Passen goed
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Salas geeft de bal voor. Damo kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van García de los Salmones. Damo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Máñez wilt de vrije trap nemen. Śmiałek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Bulzacki rent richting de bal. Trawka onderschept slim de pass. Trawka passt de bal met de wreef. Labno bereikt de bal nog maar net als eerste. Labno draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Grêmio E Maringá 0:1

30e minuut.
Durbel geeft de bal voor. Daar is Twarowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labno verovert de bal door een tackle van achteren. Labno haalt uit met een fantastische trap. Mazowiecki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Máñez is nu in balbezit. Raican verovert de bal door een tackle van achteren. Raican speelt de bal door. Labno rent richting de bal. Labno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Grêmio E Maringá 0:2

34e minuut.
Goiano speelt de bal door. Máñez met een sublieme pass. Cervi heeft problemen om de bal te vangen. Máñez is nu in balbezit. Máñez probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Grêmio E Maringá 0:3

36e minuut.
Śmiałek trapt de bal weg. Platins rent richting de bal. Platins met een sublieme pass. Labno rent richting de bal. Labno draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Máñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Raican verovert de bal door een tackle van achteren. Raican geeft een lange en hoge pass. Labno bereikt de bal nog maar net als eerste. Labno haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Grêmio E Maringá 0:4

40e minuut.
Goiano is nu in balbezit. García de los Salmones verovert de bal door een tackle van achteren. García de los Salmones passt de bal met de wreef. Daar is Labno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labno schiet op doel. Mazowiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Inworp. Willwersch komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birita Boys 68%, Grêmio E Maringá 32%.
Birita Boys - Grêmio E Maringá 0:4

55e minuut.
Trawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trawka speelt de bal door. Labno is nu in balbezit. Labno schiet op doel. Mazowiecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Grêmio E Maringá 0:5

58e minuut.
Platins passt de bal in één keer door. Trawka rent richting de bal. Trawka met een sublieme pass. Labno bereikt de bal nog maar net als eerste. Labno draait met de bal, schiet en ... Mazowiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Durbel passt de bal zonder na te denken. Salas heeft problemen om de bal te vangen. Salas geeft een hoge lob. Labno is nu in balbezit. Labno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Platins probeert naar een medespeler te passen. Trawka is nu in balbezit. Trawka passt de bal in één keer door. Labno is nu in balbezit. Labno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Salas is nu in balbezit. Gdeszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gdeszyński passt de bal zonder na te denken. Damo rent richting de bal. Damo draait met de bal, schiet en ... Śmiałek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birita Boys 59%, Grêmio E Maringá 41%.
Birita Boys - Grêmio E Maringá 0:5