Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Itaporã FC Club Oriental Futbol y Amistad
copa Tactiek Toque y me voy
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.9 gemiddelde waardering 52.4
uitstekend Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Bellinzoni met een sublieme pass. Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osorio. Osorio krijgt een gele kaart. Sălăgeanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Briket met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Jabłonowski de bal. Jové rent richting de bal. Jové schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Dąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbek geeft een lange en hoge pass. de la Fontaine rent richting de bal. de la Fontaine haalt uit met een fantastische trap. Rapace probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Club Oriental Futbol y Amistad 0:1

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herrebrandt met de inworp. Osorio met een sublieme pass. de la Fontaine rent richting de bal. de la Fontaine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Club Oriental Futbol y Amistad 0:2

25e minuut.
Herrebrandt passt de bal in één keer door. de la Fontaine is nu in balbezit. Yazalde bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Fontaine is nu in balbezit. de la Fontaine draait met de bal, schiet en ... Rapace probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Osorio is nu in balbezit. Sălăgeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Sălăgeanu probeert naar een medespeler te passen. Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Yazalde onderschept slim de pass. Yazalde probeert naar een medespeler te passen. Baróti is nu in balbezit. de la Fontaine onderschept slim de pass. de la Fontaine draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Yevseev geeft een hoge lob. Osorio rent richting de bal. Osorio geeft de bal voor. Yazalde rent richting de bal. Yazalde draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yazalde heeft problemen om de bal te vangen. Briket rent richting de bal. Yazalde onderschept slim de pass. Yazalde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Club Oriental Futbol y Amistad 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itaporã FC 44%, Club Oriental Futbol y Amistad 56%.
Itaporã FC - Club Oriental Futbol y Amistad 0:3

47e minuut.
Osorio passt de bal met de wreef. Dąbek is nu in balbezit. Dąbek geeft een lange en hoge pass. de la Fontaine bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Fontaine haalt uit met een fantastische trap. Rapace kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Yevseev passt de bal met de wreef. Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu probeert naar een medespeler te passen. Jové is nu in balbezit. Jové draait met de bal, schiet en ... Munk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Osorio kopt de bal weg. Klungelig pakt Baróti de bal. Yazalde probeert naar een medespeler te passen. de la Fontaine rent richting de bal. de la Fontaine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Osorio heeft problemen om de bal te vangen. Osorio met een sublieme pass. Dąbek is nu in balbezit. Dąbek geeft een hoge lob. de la Fontaine maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yazalde krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Inworp. Osorio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dąbek probeert naar een medespeler te passen. Yazalde is nu in balbezit. Yazalde draait met de bal, schiet en ... Rapace verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

74e minuut.
Jové is nu in balbezit. Jové geeft een hoge lob. Bacusiewicz rent richting de bal. Rydzyk onderschept slim de pass. Rydzyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové probeert naar een medespeler te passen. Rydzyk rent richting de bal. Rydzyk draait met de bal, schiet en ... Munk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Club Oriental Futbol y Amistad 1:3

78e minuut.
Herrebrandt geeft een hoge lob. Dąbek geeft een hoge lob. Baróti bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Fontaine verovert de bal door een tackle van achteren. de la Fontaine haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Galdino Andrade maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Moralès kopt de bal weg. Jabłonowski heeft problemen om de bal te vangen. Rydzyk rent richting de bal. Rydzyk schiet op doel. Munk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Bellinzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Bellinzoni geeft een lange en hoge pass. Jové is nu in balbezit. Jové haalt uit met een fantastische trap. Munk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Club Oriental Futbol y Amistad 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itaporã FC 53%, Club Oriental Futbol y Amistad 47%.
Itaporã FC - Club Oriental Futbol y Amistad 2:3