Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Explode a Rede_FC Itaporã FC
Sem plantel Tactiek copa
45% Balbezit 55%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 51.8
solide Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Król met de inworp. Šoblinskas probeert naar een medespeler te passen. Outinen geeft een hoge lob. Verkoppen maakt een snoekduik en kopt de bal. Rapace verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Toromanović passt de bal met de wreef. Outinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Briket schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Briket krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Baróti rent richting de bal. Król onderschept slim de pass. Król passt de bal zonder na te denken. Verkoppen is nu in balbezit. Verkoppen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Šoblinskas rent richting de bal. Šoblinskas passt de bal met de wreef. Verkoppen is nu in balbezit. Verkoppen passt de bal in één keer door. Outinen geeft een hoge lob. Rapace kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Toromanović controleert de bal met de borst.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Verkoppen kopt de bal weg. Outinen rent richting de bal. Outinen passt de bal in één keer door. Toromanović rent richting de bal. Toromanović draait met de bal, schiet en ... Rapace kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Król met een sublieme pass. Daar is Durán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durán geeft een lange en hoge pass. Toromanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Toromanović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Sălăgeanu geeft een hoge lob. Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové speelt de bal door. Rydzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydzyk schiet op doel. Vissie bokst de bal weg.

32e minuut.
Sălăgeanu kopt de bal weg. Inasaridze is nu in balbezit. Jové tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jové krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Outinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán geeft een hoge lob. Verkoppen kopt de bal weg. Toromanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Toromanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Król probeert naar een medespeler te passen. Verkoppen is nu in balbezit. Baróti onderschept slim de pass. Toromanović onderschept slim de pass. Toromanović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Briket geeft een lange en hoge pass. Ierardo probeert de bal aan de voet te houden. Toromanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Toromanović schiet op doel. Rapace probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Blaszkiewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Explode a Rede_FC 34%, Itaporã FC 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Explode a Rede_FC - Itaporã FC 0:0

48e minuut.
Šoblinskas is nu in balbezit. Šoblinskas passt de bal met de wreef. Verkoppen rent richting de bal. Verkoppen draait met de bal, schiet en ... Rapace maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Itaporã FC 1:0

63e minuut.
Król is nu in balbezit. Król geeft de bal voor. Toromanović is nu in balbezit. Toromanović draait met de bal, schiet en ... Rapace maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Itaporã FC 2:0

66e minuut.
Yakupoğlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wałdoch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yevseev rent richting de bal. Yevseev draait met de bal, schiet en ... Blaszkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jové bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Explode a Rede_FC - Itaporã FC 2:1

75e minuut.
Durán probeert naar een medespeler te passen. Ramilov geeft een hoge lob. Baróti probeert de bal aan de voet te houden. Toromanović rent richting de bal. Toromanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Wałdoch is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Verkoppen. Wałdoch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baróti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu geeft een hoge lob. Jové maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Explode a Rede_FC 40%, Itaporã FC 60%.
Explode a Rede_FC - Itaporã FC 2:1