Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sem Noção FC Grêmio E Maringá
Marasmo Tactiek Maringá
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.1 gemiddelde waardering 51.3
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


8e minuut.
Sermeño passt de bal zonder na te denken. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Almarales onderschept slim de pass. Almarales schiet op doel. Ghiţescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Cuper is nu in balbezit. Durbel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cuper is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cuper legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Śmiałek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Grêmio E Maringá 1:0

12e minuut.
Sermeño bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vilela. Sermeño is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alexa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Almarales maakt een snoekduik en kopt de bal. Ghiţescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Nopcea speelt de bal door. Bolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolero passt de bal met de wreef. Almarales rent richting de bal. Almarales draait met de bal, schiet en ... Ghiţescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sem Noção FC - Grêmio E Maringá 1:1

19e minuut.
da Rua met een snelle inworp. Potro controleert de bal met de borst. Potro passt de bal zonder na te denken. Winnits bereikt de bal nog maar net als eerste. Winnits passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bolero passt de bal zonder na te denken. Cuper is nu in balbezit. Cuper geeft een lange en hoge pass. Pavia is nu in balbezit. Pavia geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Alexa geeft een lange en hoge pass. Almarales kopt de bal weg. Klungelig pakt Zątek de bal. Cuper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuper schiet op doel. Śmiałek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Nopcea geeft een hoge lob. Toledo speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alexa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sermeño maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolero passt de bal zonder na te denken. Cuper is nu in balbezit. Cuper draait met de bal, schiet en ... Śmiałek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Grêmio E Maringá 2:1

44e minuut.
Sermeño rent richting de bal. Sermeño geeft een lange en hoge pass. Almarales rent richting de bal. Almarales haalt uit met een fantastische trap. Ghiţescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sem Noção FC - Grêmio E Maringá 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Noção FC 50%, Grêmio E Maringá 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sem Noção FC - Grêmio E Maringá 2:2

52e minuut.
Nopcea passt de bal zonder na te denken. Ocieczek is nu in balbezit. Almarales verovert de bal door een tackle van achteren. Almarales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Grêmio E Maringá 2:3

58e minuut.
Almarales is nu in balbezit. MacLugash is nu in balbezit. Almarales onderschept slim de pass. Almarales draait met de bal, schiet en ... Ghiţescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Grêmio E Maringá 2:4

73e minuut.
Winnits passt de bal met de wreef. Pavia is nu in balbezit. Pavia geeft een hoge lob. Cuper is nu in balbezit. Cuper schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ban geeft een hoge lob. Almarales bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alexa zal de hoekschop nemen. Almarales maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Vilela rent richting de bal. Sermeño verovert de bal door een tackle van achteren. Sermeño probeert naar een medespeler te passen. Almarales is nu in balbezit. Almarales schiet op doel. Ghiţescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Noção FC 44%, Grêmio E Maringá 56%.
Sem Noção FC - Grêmio E Maringá 2:4