Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Birita Boys Estrela Azul
segura que vai.. Tactiek 433 estrela
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 54.9
goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Markuszewski met een sublieme pass. Chiqui-Chiqui is nu in balbezit. Rákosi rent richting de bal. Chiqui-Chiqui onderschept slim de pass. Chiqui-Chiqui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Estrela Azul 0:1

5e minuut.
Goiano geeft een hoge lob. Bigorna verovert de bal door een tackle van achteren. Gdeszyński geeft een hoge lob. Damo bereikt de bal nog maar net als eerste. Damo schiet op doel. Lopez bokst de bal weg.

7e minuut.
Kačenka onderschept slim de pass. Chiqui-Chiqui is nu in balbezit. Chiqui-Chiqui met een sublieme pass. Markuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Markuszewski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Estrela Azul 0:2

9e minuut.
Gdeszyński met een sublieme pass. Damo is nu in balbezit. Tristão legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Damo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Goiano legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Lopez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Goiano is nu in balbezit. Tristão onderschept slim de pass. Tristão met een sublieme pass. Kačenka is nu in balbezit. Kačenka schiet op doel. Mazowiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Tamini speelt de bal door. Chiqui-Chiqui speelt de bal door. Kačenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačenka haalt uit met een fantastische trap. Mazowiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mazowiecki trapt de bal weg. Baliński controleert de bal met de borst. Gdeszyński probeert naar een medespeler te passen. Damo rent richting de bal. Damo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lopez trapt de bal weg van het doel. Kačenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačenka draait met de bal, schiet en ... Mazowiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krustev verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tamini zal de hoekschop nemen. Kačenka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Estrela Azul 0:3

26e minuut.
Luchev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baliński speelt de bal door. Kačenka is nu in balbezit. Kačenka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tamini geeft een lange en hoge pass. Chiqui-Chiqui heeft problemen om de bal te vangen. Chiqui-Chiqui passt de bal in één keer door. Kačenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačenka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Markuszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiqui-Chiqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiqui-Chiqui probeert naar een medespeler te passen. Kačenka rent richting de bal. Kačenka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Twarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiqui-Chiqui verovert de bal door een tackle van achteren. Chiqui-Chiqui met een sublieme pass. Kačenka rent richting de bal. Kačenka schiet op doel. Mazowiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Estrela Azul 0:4

42e minuut.
Chiqui-Chiqui passt de bal in één keer door. Kačenka heeft problemen om de bal te vangen. Chiqui-Chiqui is nu in balbezit. Chiqui-Chiqui schiet op doel. Mazowiecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Estrela Azul 0:5

45e minuut.
Markuszewski probeert naar een medespeler te passen. Chiqui-Chiqui heeft problemen om de bal te vangen. Chiqui-Chiqui speelt de bal door. Kačenka is nu in balbezit. Kačenka draait met de bal, schiet en ... Mazowiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birita Boys 68%, Estrela Azul 32%.
Birita Boys - Estrela Azul 0:5

47e minuut.
Tamini verovert de bal door een tackle van achteren. Tamini speelt de bal door. Kačenka probeert naar een medespeler te passen. Chiqui-Chiqui rent richting de bal. Chiqui-Chiqui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Tristão speelt de bal door. Chiqui-Chiqui probeert naar een medespeler te passen. Tamini speelt de bal door. Markuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Markuszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Máñez passt de bal zonder na te denken. Tristão bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristão passt de bal met de wreef. Kačenka is nu in balbezit. Kačenka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Chiqui-Chiqui met een sublieme pass. Bulzacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Markuszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Markuszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Estrela Azul 0:6

71e minuut.
Máñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliński onderschept slim de pass. Baliński passt de bal in één keer door. Kačenka controleert de bal met de borst. Kačenka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Tristão is nu in balbezit. Tristão passt de bal in één keer door. Markuszewski is nu in balbezit. Markuszewski haalt uit met een fantastische trap. Mazowiecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Estrela Azul 0:7

76e minuut.
Markuszewski passt de bal in één keer door. Chiqui-Chiqui probeert de bal met de borst te controleren. Chiqui-Chiqui probeert naar een medespeler te passen. Kačenka heeft problemen om de bal te vangen. Kačenka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kačenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiqui-Chiqui geeft de bal voor. Twarowski controleert de bal met de borst. Markuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Markuszewski schiet op doel. Mazowiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chiqui-Chiqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiqui-Chiqui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Estrela Azul 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birita Boys 72%, Estrela Azul 28%.
Birita Boys - Estrela Azul 0:8