Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Oriental Futbol y Amistad Aloha Futebol Clube
Toque y me voy Tactiek SLATER
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 43.5
solide Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen solide


5e minuut.
Falla bereikt de bal nog maar net als eerste. Falla met een sublieme pass. Yazalde heeft problemen om de bal te vangen. de la Fontaine bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Fontaine schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper passt de bal in één keer door. Sitku speelt de bal door. Rodríguez Guillén is nu in balbezit. Rodríguez Guillén haalt uit met een fantastische trap. Munk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Kopaniecki rent richting de bal. Paal!

10e minuut.
Osorio onderschept slim de pass. Osorio passt de bal zonder na te denken. Daar is Dąbek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dąbek geeft een hoge lob. Yazalde maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - Aloha Futebol Clube 1:0

12e minuut.
Osorio verovert de bal door een tackle van achteren. Osorio passt de bal in één keer door. Dąbek rent richting de bal. Dąbek geeft de bal voor. de la Fontaine maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Dąbek passt de bal zonder na te denken. Yazalde rent richting de bal. Kałuska legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yazalde raakt geblesseerd tijdens het duel. Yazalde legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - Aloha Futebol Clube 2:0

27e minuut.
Fąk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osorio met een snelle inworp. Dąbek geeft een lange en hoge pass. de la Fontaine maakt een snoekduik en kopt de bal. Arriaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Cooper passt de bal in één keer door. Dąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbek speelt de bal door. Yazalde is nu in balbezit. Yazalde draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Oriental Futbol y Amistad 53%, Aloha Futebol Clube 47%.
Club Oriental Futbol y Amistad - Aloha Futebol Clube 2:0

69e minuut.
Cooper kopt de bal weg. Orre bereikt de bal nog maar net als eerste. Orre passt de bal met de wreef. Ferreri is nu in balbezit. Ferreri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bacusiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bacusiewicz geeft de bal voor. de la Fontaine kopt de bal weg. Yazalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazalde haalt uit met een fantastische trap. Arriaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Falla verovert de bal door een tackle van achteren. Falla met een sublieme pass. Herrebrandt met een sublieme pass. de la Fontaine rent richting de bal. de la Fontaine schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de la Fontaine rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Orre passt de bal met de wreef. Ferreri is nu in balbezit. Moralès onderschept slim de pass. Rodríguez Guillén rent richting de bal. Rodríguez Guillén schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Herrebrandt heeft problemen om de bal te vangen. Herrebrandt speelt de bal door. Yazalde is nu in balbezit. Yazalde haalt uit met een fantastische trap. Arriaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Cioculescu met een snelle inworp. Ferreri rent richting de bal. Herrebrandt begaat een overtreding. Herrebrandt krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Oriental Futbol y Amistad 62%, Aloha Futebol Clube 38%.
Club Oriental Futbol y Amistad - Aloha Futebol Clube 2:0