Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aloha Futebol Clube Club Oriental Futbol y Amistad
SLATER Tactiek Toque y me voy
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
1 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 49
matig Schieten solide
redelijk Passen solide
solide Verdedigen goed


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herrebrandt met een snelle inworp. Dąbek rent richting de bal. Dąbek geeft de bal voor. de la Fontaine maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Toniolo kopt de bal weg. Leonino rent richting de bal. Leonino probeert naar een medespeler te passen. de la Fontaine rent richting de bal. de la Fontaine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aloha Futebol Clube - Club Oriental Futbol y Amistad 0:1

7e minuut.
Rodríguez Guillén speelt de bal door. Ferreri heeft problemen om de bal te vangen. de la Fontaine onderschept slim de pass. de la Fontaine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aloha Futebol Clube - Club Oriental Futbol y Amistad 0:2

14e minuut.
Canhoto kopt de bal weg. Cooper heeft problemen om de bal te vangen. Herrebrandt geeft een lange en hoge pass. de la Fontaine bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Fontaine draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Fąk met de inworp. Herrebrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Orre schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Orre moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Orre schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

20e minuut.
Canhoto is nu in balbezit. Toniolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toniolo speelt de bal door. Leonino is nu in balbezit. Leonino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Moralès geeft de bal voor. Leonino kopt de bal weg. Kałuska controleert de bal met de borst. de la Fontaine rent richting de bal. de la Fontaine schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aloha Futebol Clube 57%, Club Oriental Futbol y Amistad 43%.
Aloha Futebol Clube - Club Oriental Futbol y Amistad 0:2

49e minuut.
Toniolo geeft de bal voor. Fąk kopt de bal weg. Inghels kan de bal niet met de borst controleren. de la Fontaine is nu in balbezit. de la Fontaine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aloha Futebol Clube - Club Oriental Futbol y Amistad 0:3

50e minuut.
Camagna komt het veld opgelopen.

56e minuut.
de la Fontaine controleert de bal met de borst. Kałuska speelt de bal door. Daar is Sitku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Fontaine bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Fontaine haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ferreri onderschept slim de pass. Ferreri met een sublieme pass. Cioculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioculescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Falla geeft een lange en hoge pass. Dąbek is nu in balbezit. Dąbek probeert naar een medespeler te passen. de la Fontaine is nu in balbezit. de la Fontaine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aloha Futebol Clube - Club Oriental Futbol y Amistad 0:4

69e minuut.
Rodríguez Guillén speelt de bal door. Ferreri rent richting de bal. de la Fontaine onderschept slim de pass. de la Fontaine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Kałuska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Fontaine bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Fontaine passt de bal zonder na te denken. Camagna rent richting de bal. Camagna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aloha Futebol Clube - Club Oriental Futbol y Amistad 0:5

82e minuut.
Canhoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Canhoto geeft de bal voor. Dąbek kopt de bal weg. de la Fontaine bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Fontaine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aloha Futebol Clube - Club Oriental Futbol y Amistad 0:6

83e minuut.
Rodríguez Guillén met een sublieme pass. Klungelig pakt Ferreri de bal. Camagna is nu in balbezit. Camagna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Dąbek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herrebrandt geeft een lange en hoge pass. Daar is Canhoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Fontaine bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Fontaine schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aloha Futebol Clube 48%, Club Oriental Futbol y Amistad 52%.
Aloha Futebol Clube - Club Oriental Futbol y Amistad 0:6