Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Itaporã FC Sem Noção FC
copa Tactiek Marasmo
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 52.9
uitstekend Schieten solide
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
MacLugash probeert naar een medespeler te passen. Jové rent richting de bal. MacLugash rent richting de bal. Jové verovert de bal door een tackle van achteren. Jové schiet op doel. Ghiţescu bokst de bal weg.

28e minuut.
da Rua verovert de bal door een tackle van achteren. da Rua probeert naar een medespeler te passen. Ameli speelt de bal door. Cuper is nu in balbezit. Cuper schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Potro passt de bal met de wreef. Ameli probeert naar een medespeler te passen. da Rua is nu in balbezit. da Rua geeft een lange en hoge pass. Cuper krijgt zijn hoofd ertegen. Rapace bokst de bal weg.

36e minuut.
Rydzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové rent richting de bal. Rydzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Sem Noção FC 1:0

38e minuut.
Potro rent richting de bal. Potro passt de bal met de wreef. Daar is da Rua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Rua geeft een hoge lob. Cuper krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itaporã FC 41%, Sem Noção FC 59%.
Itaporã FC - Sem Noção FC 1:0

47e minuut.
Galdino Andrade is nu in balbezit. Galdino Andrade geeft de bal voor. Vilela is nu in balbezit. Sălăgeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Sălăgeanu probeert naar een medespeler te passen. Ghiţescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Yevseev is nu in balbezit. Yevseev passt de bal met de wreef. Ocieczek geeft de bal voor. Rydzyk rent richting de bal. Rydzyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLugash bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLugash geeft een lange en hoge pass. Jové rent richting de bal. Jové haalt uit met een fantastische trap. Ghiţescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Klungelig pakt Wałdoch de bal. Potro is nu in balbezit. Wałdoch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Potro raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Potro neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu onderschept slim de pass. Sălăgeanu geeft een hoge lob. Daar is Ocieczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocieczek verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Wałdoch met een snelle inworp. Yevseev rent richting de bal. Yevseev met een sublieme pass. Rydzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydzyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Sălăgeanu kopt de bal weg. Ameli met een sublieme pass. Sălăgeanu geeft een hoge lob. Jové is nu in balbezit. Jové draait met de bal, schiet en ... Ghiţescu bokst de bal weg.

88e minuut.
Ameli is nu in balbezit. Wałdoch onderschept slim de pass. Potro probeert naar een medespeler te passen. Ameli rent richting de bal. Ameli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itaporã FC 43%, Sem Noção FC 57%.
Itaporã FC - Sem Noção FC 1:0