Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aloha Futebol Clube Birita Boys
SLATER Tactiek segura que vai..
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
16 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 33.1
average Schieten adequate
good Passen average
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Orre is nu in balbezit. Orre geeft een lange en hoge pass. Krustev rent richting de bal. Rodríguez Guillén verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Guillén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aloha Futebol Clube - Birita Boys 1:0

30e minuut.
Øhlenschlæger trapt de bal weg van het doel. Fontela kopt de bal weg. Daar is Cioculescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cioculescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ferreri de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aloha Futebol Clube 25%, Birita Boys 75%.
Aloha Futebol Clube - Birita Boys 1:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duranti met een snelle inworp. Twarowski heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Guillén verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Guillén schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Inworp. Aguilera met een snelle inworp. Cooper speelt de bal door. Cioculescu rent richting de bal. Cioculescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ferreri rent richting de bal. Ferreri geeft een lange en hoge pass. Duranti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cooper rent richting de bal. Cooper draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Aguilera is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguilera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fontela bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontela geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cioculescu met een snelle inworp. Ferreri rent richting de bal. Twarowski rent richting de bal. Ferreri verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreri schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aloha Futebol Clube 20%, Birita Boys 80%.
Aloha Futebol Clube - Birita Boys 1:0