Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Birita Boys Aloha Futebol Clube
segura que vai.. Tactiek SLATER
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 42.1
solide Schieten matig
solide Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


1e minuut.
Rákosi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Orre met de inworp. Rodríguez Guillén is nu in balbezit. Rodríguez Guillén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Aloha Futebol Clube 0:1

5e minuut.
Kałuska rent richting de bal. Kałuska passt de bal zonder na te denken. Cioculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioculescu schiet op doel. Rákosi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Goiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Goiano passt de bal zonder na te denken. Damo rent richting de bal. Damo schiet op doel. Arriaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Birita Boys - Aloha Futebol Clube 1:1

13e minuut.
Cioculescu met een sublieme pass. Cooper kan de bal niet met de borst controleren. Cooper probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Guillén rent richting de bal. Rodríguez Guillén haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gdeszyński onderschept slim de pass. Gdeszyński probeert naar een medespeler te passen. Inghels rent richting de bal. Damo onderschept slim de pass. Damo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper speelt de bal door. Rodríguez Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Guillén draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bulzacki de bal onder controle te krijgen. Mazowiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Inghels geeft een hoge lob. Cioculescu is nu in balbezit. Ferreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioculescu rent richting de bal. Cioculescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birita Boys 67%, Aloha Futebol Clube 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Birita Boys - Aloha Futebol Clube 1:1

49e minuut.
Goiano is nu in balbezit. Goiano passt de bal in één keer door. Gdeszyński probeert naar een medespeler te passen. Damo rent richting de bal. Damo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Goiano probeert naar een medespeler te passen. Orre is nu in balbezit. Gdeszyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gdeszyński krijgt een gele kaart. Cervi kopt de bal weg. Máñez controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cooper. Cooper krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Orre bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdeszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gdeszyński geeft een lange en hoge pass. Daar is Damo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Máñez is nu in balbezit. Ferreri verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreri met een sublieme pass. Rodríguez Guillén heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Guillén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Aloha Futebol Clube 1:2

76e minuut.
Kałuska geeft een hoge lob. Goiano controleert de bal met de borst. Goiano passt de bal in één keer door. Damo is nu in balbezit. Damo haalt uit met een fantastische trap. Arriaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Damo is nu in balbezit. Damo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Birita Boys - Aloha Futebol Clube 2:2

80e minuut.
Goiano rent richting de bal. Goiano geeft een hoge lob. Canhoto heeft problemen om de bal te vangen. Lobo is nu in balbezit. Lobo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Fąk met een sublieme pass. Cooper geeft de bal voor. Krustev probeert de bal aan de voet te houden. Cioculescu rent richting de bal. Cioculescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birita Boys 60%, Aloha Futebol Clube 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Birita Boys - Aloha Futebol Clube 2:2