Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Oriental Futbol y Amistad Estrela Azul
Toque y me voy Tactiek 433 estrela
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 52.9
solide Schieten goed
solide Passen goed
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Moralès rent richting de bal. Moralès met een sublieme pass. Kačenka rent richting de bal. Kačenka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Hadj rent richting de bal. Hadj geeft de bal voor. Chiqui-Chiqui rent richting de bal. Chiqui-Chiqui geeft een hoge lob. Farník maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Osorio rent richting de bal. Dąbek is nu in balbezit. Dąbek probeert naar een medespeler te passen. Yazalde rent richting de bal. Yazalde draait met de bal, schiet en ... Lopez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Kačenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Markuszewski met een sublieme pass. Moralès bereikt de bal nog maar net als eerste. Farník onderschept slim de pass. Farník haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Kopaniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kopaniecki geeft een hoge lob. Dąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Kopaniecki onderschept slim de pass. Kopaniecki geeft een hoge lob. Daar is Hadj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Fontaine is nu in balbezit. de la Fontaine draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Bigorna geeft een lange en hoge pass. Chiqui-Chiqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrebrandt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Herrebrandt krijgt een gele kaart. Chiqui-Chiqui is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Farník neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Oriental Futbol y Amistad 61%, Estrela Azul 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Oriental Futbol y Amistad - Estrela Azul 0:0

47e minuut.
Tristão passt de bal met de wreef. Markuszewski rent richting de bal. Osorio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osorio krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Kopaniecki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Markuszewski met een snelle inworp. Kačenka geeft een lange en hoge pass. Bacusiewicz kopt de bal weg. Munk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Kopaniecki speelt de bal door. Dąbek is nu in balbezit. Dąbek geeft de bal voor. Yazalde krijgt zijn hoofd ertegen. Lopez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Oriental Futbol y Amistad - Estrela Azul 1:0

60e minuut.
Falla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Markuszewski probeert naar een medespeler te passen. Kačenka rent richting de bal. Kačenka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Oriental Futbol y Amistad - Estrela Azul 1:1

63e minuut.
Markuszewski probeert naar een medespeler te passen. Chiqui-Chiqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiqui-Chiqui passt de bal in één keer door. Tamini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamini haalt uit met een fantastische trap. Munk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Kačenka is nu in balbezit. Kopaniecki rent richting de bal. Kačenka begaat een overtreding. Kačenka krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Falla probeert naar een medespeler te passen. Herrebrandt rent richting de bal. Herrebrandt speelt de bal door. Yazalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazalde draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Falla rent richting de bal. Falla geeft een hoge lob. Daar is Luchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Fontaine rent richting de bal. de la Fontaine draait met de bal, schiet en ... Lopez bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kopaniecki geeft een hoge lob. Luchev rent richting de bal. Yazalde schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yazalde krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Tristão bereikt de bal nog maar net als eerste. Falla verovert de bal door een tackle van achteren. Falla met een sublieme pass. Dąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbek geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lopez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Markuszewski passt de bal zonder na te denken. Kačenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki begaat een overtreding. Kačenka raakt geblesseerd tijdens het duel. Markuszewski wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Osorio passt de bal zonder na te denken. Dąbek rent richting de bal. Daar is Dąbek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dąbek geeft een lange en hoge pass. Yazalde springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Oriental Futbol y Amistad 51%, Estrela Azul 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Oriental Futbol y Amistad - Estrela Azul 1:1