Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
algeriboudabouz kalibras f. club
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Myeni geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kolaba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vries rent richting de bal. Vries schiet op doel. Horcicka bokst de bal weg.

10e minuut.
McCarthy rent richting de bal. McCarthy geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Duma de bal onder controle te krijgen. De Klerk bereikt de bal nog maar net als eerste. De Klerk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
algeriboudabouz - kalibras f. club 1:0

24e minuut.
Bandura probeert de bal aan de voet te houden. Vries rent richting de bal. Mokoena is nu in balbezit. Vries rent richting de bal. Vries draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Milne is nu in balbezit. Duma is nu in balbezit. De Klerk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, De Klerk moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! De Klerk schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Duma wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

32e minuut.
Klungelig pakt Bandura de bal. Duma onderschept slim de pass. Duma met een sublieme pass. Mokoena rent richting de bal. Mokoena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Inworp. Chelin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Modabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Modise bereikt de bal nog maar net als eerste. Modise draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Methula probeert naar een medespeler te passen. Modise is nu in balbezit. Duma begaat een overtreding. Duma krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: algeriboudabouz 56%, kalibras f. club 44%.
algeriboudabouz - kalibras f. club 1:0

48e minuut.
Methula geeft een hoge lob. Greyling rent richting de bal. Greyling passt de bal zonder na te denken. Modise rent richting de bal. Modise schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kolaba verovert de bal door een tackle van achteren. Kolaba geeft een hoge lob. Bandura bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Vries geeft een hoge lob. Daar is Kolaba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mokoena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokoena draait met de bal, schiet en ... Horcicka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
algeriboudabouz - kalibras f. club 1:1

82e minuut.
Methula geeft de bal voor. McCarthy is nu in balbezit. McCarthy speelt de bal door. Modise heeft problemen om de bal te vangen. Modise haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
algeriboudabouz - kalibras f. club 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: algeriboudabouz 63%, kalibras f. club 37%.
algeriboudabouz - kalibras f. club 2:1