Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jozi stars roelf an zanders team
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Paterson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gumede met een snelle inworp. Nel is nu in balbezit. Nel geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Mngomeni probeert de bal met de borst te controleren. Mlaba rent richting de bal. Gama rent richting de bal. Pienaar verovert de bal door een tackle van achteren. Pienaar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Paterson geeft een lange en hoge pass. Mlaba rent richting de bal. Mlaba met een sublieme pass. Pienaar is nu in balbezit. Pienaar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mbidzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlaba onderschept slim de pass. Gama rent richting de bal. Mlaba verovert de bal door een tackle van achteren. Mlaba haalt uit met een fantastische trap. Alfreds kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Gama geeft een lange en hoge pass. Klate probeert de bal met de borst te controleren. Vries rent richting de bal. Klate onderschept slim de pass. Klate haalt uit met een fantastische trap. Malatsi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Phiri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mono de bal. Klate bereikt de bal nog maar net als eerste. Klate haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jozi stars 49%, roelf an zanders team 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jozi stars - roelf an zanders team 0:0

51e minuut.
Gama speelt de bal door. Vries is nu in balbezit. Klate begaat een overtreding. Klate krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Phiri rent richting de bal. Phiri geeft de bal voor. Mlaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pienaar rent richting de bal. Pienaar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jozi stars - roelf an zanders team 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jozi stars 45%, roelf an zanders team 55%.
Jozi stars - roelf an zanders team 1:0