Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZOOZ الكمال
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 21.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Seoke is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lane. Seoke raakt geblesseerd tijdens het duel. Moshoeu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Moshoeu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mashego bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashego haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Seoke kopt de bal weg. Buckley is nu in balbezit. Moshoeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buckley onderschept slim de pass. Buckley draait met de bal, schiet en ... Seakamela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Sithole probeert naar een medespeler te passen. Moshoeu kopt de bal weg. Goba controleert de bal met de borst. Moshoeu is nu in balbezit. Moshoeu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Moshoeu onderschept slim de pass. Moshoeu passt de bal met de wreef. Stars is nu in balbezit. Mashego verovert de bal door een tackle van achteren. Mashego schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ZOOZ - الكمال 0:1

29e minuut.
Mashego bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashego passt de bal met de wreef. Stars is nu in balbezit. Moshoeu onderschept slim de pass. Moshoeu draait met de bal, schiet en ... Sithole verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZOOZ 65%, الكمال 35%.
ZOOZ - الكمال 0:1

46e minuut.
Mono kopt de bal weg. Moshoeu is nu in balbezit. Moshoeu passt de bal in één keer door. Mashego bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashego haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ZOOZ - الكمال 0:2

54e minuut.
Moshoeu is nu in balbezit. Moshoeu probeert naar een medespeler te passen. Mphela geeft een lange en hoge pass. Moreko rent richting de bal. Moreko schiet op doel. Sithole kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Seoke raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barnard komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZOOZ 44%, الكمال 56%.
ZOOZ - الكمال 0:2