Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
baffana Omaheke Aces
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


3e minuut.
Moriri heeft problemen om de bal te vangen. Borman is nu in balbezit. Borman speelt de bal door. O`Connor rent richting de bal. O`Connor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
baffana - Omaheke Aces 0:1

10e minuut.
Mabalane rent richting de bal. Chabanga heeft problemen om de bal te vangen. Lekwane rent richting de bal. Chabanga rent richting de bal. Chabanga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Lekwane met een sublieme pass. Chabanga rent richting de bal. Chabanga haalt uit met een fantastische trap. Alberts probeert de bal aan de voet te houden. Mlaba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
baffana - Omaheke Aces 1:1

19e minuut.
Adams is nu in balbezit. Adams geeft een lange en hoge pass. Williams heeft problemen om de bal te vangen. O`Connor is nu in balbezit. O`Connor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Borman geeft de bal voor. Vilakazi kopt de bal weg. Klungelig pakt Williams de bal. Parker bereikt de bal nog maar net als eerste. Parker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baffana 53%, Omaheke Aces 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
baffana - Omaheke Aces 1:1

53e minuut.
Mulekelayi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulekelayi passt de bal met de wreef. Howie bereikt de bal nog maar net als eerste. Howie geeft een lange en hoge pass. Mabalane krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Vilakazi is nu in balbezit. Lekwane verovert de bal door een tackle van achteren. Lekwane met een sublieme pass. Chabanga is nu in balbezit. Chabanga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Vilakazi geeft een hoge lob. Williams rent richting de bal. Parker speelt de bal door. Mabalane bereikt de bal nog maar net als eerste. Mabalane draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Harris geeft een hoge lob. Howie rent richting de bal. Howie speelt de bal door. Lekwane rent richting de bal. Lekwane schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mulekelayi geeft een hoge lob. Williams zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Liau kan de bal niet met de borst controleren. Mabalane rent richting de bal. Lekwane is nu in balbezit. Lekwane haalt uit met een fantastische trap. Mlaba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Alberts met een harde bal richting middenveld. Williams probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mulekelayi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Howie is nu in balbezit. Howie geeft een lange en hoge pass. Mlaba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Williams kopt de bal weg. Kubheka heeft problemen om de bal te vangen. Vilakazi is nu in balbezit. Lekwane verovert de bal door een tackle van achteren. Lekwane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
baffana - Omaheke Aces 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baffana 39%, Omaheke Aces 61%.
baffana - Omaheke Aces 2:1