Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZOOZ Jozi stars
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Mngomeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Buckley onderschept slim de pass. Mono is nu in balbezit. Fanteni is nu in balbezit. Fanteni draait met de bal, schiet en ... Malatsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Armstrong raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Borman komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Paterson probeert naar een medespeler te passen. Goba is nu in balbezit. Mlaba verovert de bal door een tackle van achteren. Mlaba geeft een hoge lob. Pienaar rent richting de bal. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Lane is nu in balbezit. Lane geeft de bal voor. Buckley is nu in balbezit. Buckley draait met de bal, schiet en ... Malatsi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZOOZ - Jozi stars 1:0

19e minuut.
Goba geeft een hoge lob. Inworp. Mudau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mlaba geeft een hoge lob. Kgomane springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZOOZ 63%, Jozi stars 37%.
ZOOZ - Jozi stars 1:0

51e minuut.
Buckley passt de bal zonder na te denken. Fanteni rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paterson. Paterson krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Mono met een sublieme pass. Lakay bereikt de bal nog maar net als eerste. Mngomeni maakt een afschuwelijke overtreding. Mngomeni is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

53e minuut.
Doeltrap. Malatsi trapt de bal weg. Motaung rent richting de bal. Motaung geeft een hoge lob. Pienaar springt en kopt de bal. Sithole probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Motaung geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lane met een snelle inworp. Fanteni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanteni geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Vorster speelt de bal door. Fanteni is nu in balbezit. Fanteni probeert naar een medespeler te passen. Buckley rent richting de bal. Buckley schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mlaba geeft de bal voor. Mudau met een sublieme pass. Klungelig pakt Vorster de bal. Mlaba is nu in balbezit. Mlaba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZOOZ - Jozi stars 1:1

88e minuut.
Lakay speelt de bal door. Mono is nu in balbezit. Paterson is nu in balbezit. Mono onderschept slim de pass. Mono geeft een lange en hoge pass. Malatsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Vries, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buckley is nu in balbezit. Buckley haalt uit met een fantastische trap. Malatsi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZOOZ 36%, Jozi stars 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZOOZ - Jozi stars 1:1