Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jozi stars ZOOZ
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Mono zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Motaung rent richting de bal. Motaung passt de bal zonder na te denken. Pienaar is nu in balbezit. Pienaar draait met de bal, schiet en ... Sithole bokst de bal weg.

29e minuut.
Pienaar is nu in balbezit. Lakay geeft de bal voor. Daar is Phiri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buckley rent richting de bal. Buckley draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Haskins probeert naar een medespeler te passen. Vorster heeft problemen om de bal te vangen. Vorster geeft een lange en hoge pass. Buckley bereikt de bal nog maar net als eerste. Buckley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mlaba kopt de bal weg. Goba is nu in balbezit. Goba met een sublieme pass. Pienaar is nu in balbezit. Pienaar schiet op doel. Sithole bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jozi stars 46%, ZOOZ 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jozi stars - ZOOZ 0:0

51e minuut.
Lakay probeert naar een medespeler te passen. Mono rent richting de bal. Mono probeert naar een medespeler te passen. Mlaba rent richting de bal. Mlaba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mono is nu in balbezit. Lane begaat een overtreding. Mono raakt geblesseerd tijdens het duel. Mono zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Phiri passt de bal met de wreef. Motaung bereikt de bal nog maar net als eerste. Motaung geeft een hoge lob. Pienaar rent richting de bal. Pienaar draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Paterson met een snelle inworp. Mngomeni heeft problemen om de bal te vangen. Mngomeni probeert naar een medespeler te passen. Mlaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlaba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jozi stars 47%, ZOOZ 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jozi stars - ZOOZ 0:0