Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
roelf an zanders team الكمال
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
Winstanley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mushangazhike rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moshoeu. Mushangazhike moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mushangazhike kan niet meer verder spelen. Nel komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Ngubane geeft een hoge lob. Matamela heeft problemen om de bal te vangen. Klate bereikt de bal nog maar net als eerste. Klate haalt uit met een fantastische trap. Seakamela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
roelf an zanders team - الكمال 1:0

20e minuut.
Mashego passt de bal met de wreef. Moyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moyo probeert naar een medespeler te passen. Moshoeu rent richting de bal. Moshoeu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
roelf an zanders team - الكمال 1:1

30e minuut.
Klungelig pakt Ngubane de bal. Nel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nel met een sublieme pass. Klate bereikt de bal nog maar net als eerste. Klate schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Heaton met een sublieme pass. Winstanley is nu in balbezit. Winstanley speelt de bal door. Klate bereikt de bal nog maar net als eerste. Klate haalt uit met een fantastische trap. Seakamela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roelf an zanders team 44%, الكمال 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
roelf an zanders team - الكمال 1:1

71e minuut.
Galtrey rent richting de bal. Mashego verovert de bal door een tackle van achteren. Heaton maakt een afschuwelijke overtreding. Heaton krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Mphela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moshoeu controleert de bal met de borst. Moshoeu passt de bal zonder na te denken. Mphela bereikt de bal nog maar net als eerste. Mphela geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Inworp. Heaton met de inworp. Winstanley bereikt de bal nog maar net als eerste. Winstanley geeft een hoge lob. Klate rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Winstanley neemt de hoekschop. Klate maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
roelf an zanders team - الكمال 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roelf an zanders team 54%, الكمال 46%.
roelf an zanders team - الكمال 2:1