Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
baffana viper fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong passt de bal met de wreef. Kotoane rent richting de bal. Fernandez onderschept slim de pass. Fernandez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Williams is nu in balbezit. Sithole rent richting de bal. Sithole passt de bal in één keer door. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moriri met de inworp. Williams met een sublieme pass. Barnes rent richting de bal. Barnes schiet op doel. Gumbie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan probeert naar een medespeler te passen. Williams met een sublieme pass. Chabanga is nu in balbezit. Chabanga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Fernandez heeft problemen om de bal te vangen. Harris rent richting de bal. Harris probeert naar een medespeler te passen. Chabanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Chabanga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
baffana - viper fc 1:0

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Langa zal de hoekschop nemen. Williams heeft problemen om de bal te vangen. Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baffana 48%, viper fc 52%.
baffana - viper fc 1:0

54e minuut.
Molatedi rent richting de bal. Fernandez onderschept slim de pass. Harris begaat een overtreding. Fernandez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Armstrong komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Harris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langa met een sublieme pass. De Klerk rent richting de bal. Armstrong verovert de bal door een tackle van achteren. Armstrong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Davies passt de bal zonder na te denken. Williams rent richting de bal. Williams passt de bal met de wreef. Chabanga is nu in balbezit. Chabanga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
baffana - viper fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baffana 52%, viper fc 48%.
baffana - viper fc 2:0