Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc boksc Omaheke Aces
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


16e minuut.
Borman geeft een hoge lob. Bedingfield met een sublieme pass. Mparutsa met een sublieme pass. Cox is nu in balbezit. Cox haalt uit met een fantastische trap. Mlaba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc boksc - Omaheke Aces 1:0

22e minuut.
Mparutsa rent richting de bal. Mparutsa geeft een hoge lob. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc boksc - Omaheke Aces 2:0

31e minuut.
Mlaba met een harde bal richting middenveld. Wardle kopt de bal weg. Klungelig pakt Cox de bal. Mparutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mparutsa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc boksc 36%, Omaheke Aces 64%.
fc boksc - Omaheke Aces 2:0

46e minuut.
Parker met een sublieme pass. O`Connor rent richting de bal. Mparutsa maakt een afschuwelijke overtreding. Mparutsa krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Coyle rent richting de bal. Coyle geeft een lange en hoge pass. Kubheka kopt de bal weg. Watson heeft problemen om de bal te vangen. Watson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc boksc - Omaheke Aces 3:0

80e minuut.
Wardle rent richting de bal. Borman onderschept slim de pass. Borman passt de bal zonder na te denken. O`Connor is nu in balbezit. O`Connor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc boksc 51%, Omaheke Aces 49%.
fc boksc - Omaheke Aces 3:0