Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
الكمال Jozi stars
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Mashego bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vries. Mashego raakt geblesseerd tijdens het duel. Vries met een sublieme pass. Ngubane met een snel genomen vrije trap. Mashego rent richting de bal. Mashego schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mphela rent richting de bal. Mphela geeft een lange en hoge pass. Mashego bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashego draait met de bal, schiet en ... Malatsi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: الكمال 38%, Jozi stars 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
الكمال - Jozi stars 0:0

61e minuut.
Seoke verovert de bal door een tackle van achteren. Seoke geeft een lange en hoge pass. Phiri heeft problemen om de bal te vangen. Moreko bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: الكمال 37%, Jozi stars 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
الكمال - Jozi stars 0:0