Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
viper fc Omaheke Aces
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen tragic


11e minuut.
Davies rent richting de bal. Armstrong is nu in balbezit. Vilakazi rent richting de bal. Armstrong verovert de bal door een tackle van achteren. Armstrong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Liau is nu in balbezit. Fernandez rent richting de bal. Liau is nu in balbezit. Fernandez onderschept slim de pass. Fernandez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kubheka de bal. Mlaba bokst de bal weg.

38e minuut.
O`Connor verovert de bal door een tackle van achteren. O`Connor passt de bal met de wreef. Adams probeert naar een medespeler te passen. Borman bereikt de bal nog maar net als eerste. Borman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Fernandez passt de bal met de wreef. Mulekelayi probeert naar een medespeler te passen. Armstrong rent richting de bal. Armstrong haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kubheka de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viper fc 45%, Omaheke Aces 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
viper fc - Omaheke Aces 0:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adams zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Davies controleert de bal met de borst. Parker rent richting de bal. Parker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Nagoli geeft een hoge lob. Baloyi met een sublieme pass. Inworp. Liau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adams geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Langa passt de bal zonder na te denken. Jordan rent richting de bal. Jordan probeert naar een medespeler te passen. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sikonde rent richting de bal. Borman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sikonde raakt geblesseerd tijdens het duel. Jordan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Alberts de bal. Fernandez rent richting de bal. Fernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viper fc - Omaheke Aces 1:0

81e minuut.
Armstrong onderschept slim de pass. Armstrong probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kubheka de bal. Fernandez is nu in balbezit. Fernandez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Davies probeert naar een medespeler te passen. O`Connor rent richting de bal. Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Connor rent richting de bal. O`Connor schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
viper fc - Omaheke Aces 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viper fc 54%, Omaheke Aces 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
viper fc - Omaheke Aces 1:1