Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jozi stars baffana
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16.1
average Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Mngomeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mngomeni speelt de bal door. Pienaar rent richting de bal. Pienaar draait met de bal, schiet en ... Freeguard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jozi stars - baffana 1:0

11e minuut.
Vries met een harde bal richting middenveld. Harris heeft problemen om de bal te vangen. Barnes rent richting de bal. Chabanga is nu in balbezit. Chabanga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pienaar is nu in balbezit. Kotoane verovert de bal door een tackle van achteren. Mlaba onderschept slim de pass. Pienaar rent richting de bal. Pienaar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Paterson geeft de bal voor. Inworp. Moriri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Howie is nu in balbezit. Howie geeft de bal voor. Malatsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Mlaba speelt de bal door. Daar is Kotoane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Williams is nu in balbezit. Mlaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlaba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Malatsi speelt de bal door. Williams kopt de bal weg. Mngomeni heeft problemen om de bal te vangen. Chabanga rent richting de bal. Chabanga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jozi stars - baffana 1:1

39e minuut.
Mngomeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Chabanga is nu in balbezit. Barnes is nu in balbezit. Barnes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Mabalane rent richting de bal. Mabalane passt de bal in één keer door. Pienaar is nu in balbezit. Mlaba rent richting de bal. Mlaba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jozi stars 66%, baffana 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jozi stars - baffana 1:1

60e minuut.
Harris is nu in balbezit. Williams rent richting de bal. Harris speelt de bal door. Chabanga is nu in balbezit. Chabanga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Mlaba passt de bal in één keer door. Kotoane bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pienaar zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Pienaar moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pienaar schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

87e minuut.
Howie kopt de bal weg. Daar is Harris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harris met een sublieme pass. Chabanga is nu in balbezit. Chabanga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jozi stars 69%, baffana 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jozi stars - baffana 1:1