Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
roelf an zanders team Omaheke Aces
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Djiehoua kopt de bal weg. Klungelig pakt Nagoli de bal. Nagoli speelt de bal door. Parker bereikt de bal nog maar net als eerste. Parker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Vilakazi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winstanley is nu in balbezit. Winstanley met een sublieme pass. Klate is nu in balbezit. Klate draait met de bal, schiet en ... Mlaba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Mushangazhike bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilakazi verovert de bal door een tackle van achteren. Vilakazi passt de bal in één keer door. Gumede rent richting de bal. Gumede schiet op doel. Mlaba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Gumede heeft problemen om de bal te vangen. Gumede schiet op doel. Alberts probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Winstanley zal de hoekschop nemen. Mlaba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alberts kopt de bal weg. Mlaba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nagoli controleert de bal met de borst. Klate bereikt de bal nog maar net als eerste. Klate draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
roelf an zanders team - Omaheke Aces 1:0

27e minuut.
Nagoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagoli geeft een lange en hoge pass. O`Connor is nu in balbezit. O`Connor haalt uit met een fantastische trap. Tokpah probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
roelf an zanders team - Omaheke Aces 1:1

33e minuut.
Adams probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Heaton is nu in balbezit. Adams schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Adams krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Nagoli rent richting de bal. Nagoli met een sublieme pass. Borman is nu in balbezit. Borman geeft de bal voor. Tokpah kopt de bal weg. Watson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. O`Connor bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Connor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
roelf an zanders team - Omaheke Aces 1:2

37e minuut.
Mushangazhike bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Connor onderschept slim de pass. Mushangazhike is nu in balbezit. O`Connor verovert de bal door een tackle van achteren. O`Connor haalt uit met een fantastische trap. Watson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
roelf an zanders team - Omaheke Aces 1:3

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Winstanley met een snelle inworp. Mushangazhike is nu in balbezit. Mushangazhike haalt uit met een fantastische trap. Gumede kopt de bal weg. De bal raakt de paal. Mlaba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roelf an zanders team 39%, Omaheke Aces 61%.
roelf an zanders team - Omaheke Aces 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roelf an zanders team 41%, Omaheke Aces 59%.
roelf an zanders team - Omaheke Aces 1:3