Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
viper fc ZOOZ
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Jordan geeft een hoge lob. Daar is Fernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakay rent richting de bal. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Davies geeft de bal voor. Jordan is nu in balbezit. Met opzet legt Vorster zijn tegenspeler op de grond. Vorster krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Lakay bereikt de bal nog maar net als eerste. Sithole speelt de bal door. Fanteni speelt de bal door. Buckley is nu in balbezit. Buckley draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Lakay verovert de bal door een tackle van achteren. Jordan is nu in balbezit. Lakay verovert de bal door een tackle van achteren. Fanteni is nu in balbezit. Fanteni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Lekgetho trapt de bal weg. Lakay kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Davies zijn tegenspeler op de grond. Davies krijgt een gele kaart. Lakay wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lakay kan niet meer verder spelen. Vilakazi komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Sithole met een harde bal richting middenveld. Vilakazi kopt de bal weg. Davies rent richting de bal. Buckley onderschept slim de pass. Buckley draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viper fc 53%, ZOOZ 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
viper fc - ZOOZ 0:0

83e minuut.
Goba rent richting de bal. Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goba. Goba krijgt een gele kaart. Fernandez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fernandez kan niet meer verder spelen. Lathan komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Stars rent richting de bal. Stars geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sithole neemt de hoekschop. Lathan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viper fc - ZOOZ 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viper fc 60%, ZOOZ 40%.
viper fc - ZOOZ 1:0