Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
الكمال fc boksc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 22
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Solomos heeft problemen om de bal te vangen. Mashego is nu in balbezit. Coyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashego onderschept slim de pass. Mashego haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Moshoeu kopt de bal weg. Solomos rent richting de bal. Mashego verovert de bal door een tackle van achteren. Mashego schiet op doel. Daar is Jooste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Ngubane passt de bal zonder na te denken. Moreko is nu in balbezit. Moreko passt de bal met de wreef. Mashego rent richting de bal. Mashego draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
الكمال - fc boksc 1:0

31e minuut.
Moshoeu geeft een lange en hoge pass. Bedingfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashego verovert de bal door een tackle van achteren. Mashego haalt uit met een fantastische trap. Mzizi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
الكمال - fc boksc 2:0

33e minuut.
Bedingfield geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moreko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moshoeu is nu in balbezit. Moshoeu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
الكمال - fc boksc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: الكمال 43%, fc boksc 57%.
الكمال - fc boksc 3:0

63e minuut.
Klungelig pakt Moshoeu de bal. Mashego rent richting de bal. Bedingfield rent richting de bal. Mashego onderschept slim de pass. Mashego schiet op doel. Mzizi bokst de bal weg.

66e minuut.
Moreko speelt de bal door. Moshoeu speelt de bal door. Solomos heeft problemen om de bal te vangen. Mashego rent richting de bal. Mashego draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
الكمال - fc boksc 4:0

70e minuut.
Bedingfield rent richting de bal. Mashego bereikt de bal nog maar net als eerste. Moshoeu rent richting de bal. Moshoeu haalt uit met een fantastische trap. Mzizi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mphela met een sublieme pass. Moshoeu rent richting de bal. Mashego rent richting de bal. Mashego schiet op doel. Mzizi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
الكمال - fc boksc 5:0

88e minuut.
Solomos met een sublieme pass. Purdon rent richting de bal. Moreko begaat een overtreding. Moreko krijgt een gele kaart. Purdon raakt geblesseerd tijdens het duel. Purdon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Matamela heeft problemen om de bal te vangen. Cox rent richting de bal. Cox haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: الكمال 41%, fc boksc 59%.
الكمال - fc boksc 5:0