Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
roelf an zanders team baffana
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Heaton probeert naar een medespeler te passen. Mushangazhike is nu in balbezit. Mushangazhike passt de bal zonder na te denken. Klate rent richting de bal. Klate schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Molatedi met een sublieme pass. Williams is nu in balbezit. Williams met een sublieme pass. Mabalane is nu in balbezit. Mabalane geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chabanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Chabanga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
roelf an zanders team - baffana 0:1

25e minuut.
Mabalane met de inworp. Barnes probeert de bal met de borst te controleren. Djiehoua bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnes verovert de bal door een tackle van achteren. Barnes draait met de bal, schiet en ... Paal!

26e minuut.
Heaton onderschept slim de pass. Williams is nu in balbezit. Williams passt de bal in één keer door. Chabanga rent richting de bal. Chabanga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
roelf an zanders team - baffana 0:2

37e minuut.
Harris passt de bal met de wreef. Moyo is nu in balbezit. Mabalane onderschept slim de pass. Mabalane geeft een lange en hoge pass. Alfreds werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
roelf an zanders team - baffana 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roelf an zanders team 55%, baffana 45%.
roelf an zanders team - baffana 0:3

46e minuut.
Barnes is nu in balbezit. Barnes passt de bal in één keer door. Kotoane bereikt de bal nog maar net als eerste. Klate verovert de bal door een tackle van achteren. Klate schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Freeguard met een sublieme pass. Djiehoua rent richting de bal. Djiehoua passt de bal zonder na te denken. Klate is nu in balbezit. Klate schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mushangazhike rent richting de bal. Harris onderschept slim de pass. Harris passt de bal zonder na te denken. Chabanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Chabanga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
roelf an zanders team - baffana 0:4

66e minuut.
Kotoane geeft de bal voor. Howie is nu in balbezit. Galtrey schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Galtrey krijgt een gele kaart. Barnes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Winstanley komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Heaton rent richting de bal. Winstanley onderschept slim de pass. Winstanley probeert naar een medespeler te passen. Chabanga is nu in balbezit. Chabanga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Gumede is nu in balbezit. Gumede geeft een hoge lob. De Klerk kopt de bal weg. Klate bereikt de bal nog maar net als eerste. Klate draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roelf an zanders team 46%, baffana 54%.
roelf an zanders team - baffana 0:4