Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
baffana roelf an zanders team
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Klungelig pakt Barnes de bal. Heaton is nu in balbezit. Harris met een sublieme pass. Chabanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Chabanga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Winstanley raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mbidzo komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Gumede is nu in balbezit. Gumede geeft de bal voor. Harris probeert de bal met de borst te controleren. Mushangazhike is nu in balbezit. Mushangazhike haalt uit met een fantastische trap. Freeguard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Heaton bereikt de bal nog maar net als eerste. Galtrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Galtrey passt de bal in één keer door. Klate bereikt de bal nog maar net als eerste. Klate draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baffana 60%, roelf an zanders team 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
baffana - roelf an zanders team 0:0

52e minuut.
Williams passt de bal in één keer door. Barnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnes passt de bal zonder na te denken. Chabanga is nu in balbezit. Chabanga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Barnes is nu in balbezit. Heaton verovert de bal door een tackle van achteren. Heaton met een sublieme pass. Klate is nu in balbezit. Klate schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Alfreds niet meer kan verder spelen. Watson komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Klungelig pakt Djiehoua de bal. Barnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnes passt de bal met de wreef. Chabanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Chabanga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mabalane met een sublieme pass. Barnes rent richting de bal. Barnes speelt de bal door. Chabanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Chabanga draait met de bal, schiet en ... Watson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Howie met een snelle inworp. Barnes is nu in balbezit. Heaton bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnes onderschept slim de pass. Barnes geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baffana 35%, roelf an zanders team 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
baffana - roelf an zanders team 0:0