Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
الكمال viper fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 22.1
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Inworp. Moreko met een snelle inworp. Jordan is nu in balbezit. Moshoeu verovert de bal door een tackle van achteren. Moshoeu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Jordan is nu in balbezit. Moshoeu onderschept slim de pass. Moshoeu probeert naar een medespeler te passen. Mashego bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashego haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Armstrong speelt de bal door. Matamela geeft een hoge lob. Lathan rent richting de bal. Lathan haalt uit met een fantastische trap. Seakamela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
الكمال - viper fc 0:1

10e minuut.
Armstrong speelt de bal door. Lathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbidzo is nu in balbezit. Lathan verovert de bal door een tackle van achteren. Lathan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Langa verovert de bal door een tackle van achteren. Ngubane verovert de bal door een tackle van achteren. Ngubane probeert naar een medespeler te passen. Lathan is nu in balbezit. Lathan schiet op doel. Seakamela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Moshoeu is nu in balbezit. Davies onderschept slim de pass. Davies probeert naar een medespeler te passen. Armstrong rent richting de bal. Armstrong schiet op doel. Seakamela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
الكمال - viper fc 0:2

25e minuut.
Seoke rent richting de bal. Moshoeu probeert naar een medespeler te passen. Baloyi is nu in balbezit. Mashego verovert de bal door een tackle van achteren. Mashego schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
الكمال - viper fc 1:2

32e minuut.
Blankenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Blankenberg passt de bal in één keer door. Lathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lathan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
الكمال - viper fc 1:3

42e minuut.
Moshoeu rent richting de bal. Armstrong onderschept slim de pass. Seoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong verovert de bal door een tackle van achteren. Armstrong geeft een hoge lob. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: الكمال 51%, viper fc 49%.
الكمال - viper fc 1:3

62e minuut.
Moreko bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreko geeft de bal voor. Walker kopt de bal weg. Klungelig pakt Moshoeu de bal. Moshoeu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Mphela bereikt de bal nog maar net als eerste. Mphela passt de bal zonder na te denken. Lekgetho is nu in balbezit. Mashego is nu in balbezit. Mashego draait met de bal, schiet en ... Gumbie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: الكمال 41%, viper fc 59%.
الكمال - viper fc 1:3