Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
viper fc الكمال
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 20.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Armstrong rent richting de bal. Moshoeu verovert de bal door een tackle van achteren. Moshoeu passt de bal met de wreef. Mashego is nu in balbezit. Mashego haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
viper fc - الكمال 0:1

22e minuut.
Langa passt de bal met de wreef. Mashego bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashego draait met de bal, schiet en ... Mphela is nu in balbezit. Mphela geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Jordan geeft de bal voor. Inworp. Moreko met een snelle inworp. Moshoeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moshoeu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mphela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moshoeu is nu in balbezit. Moshoeu passt de bal in één keer door. Mashego bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashego schiet op doel. Gumbie bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viper fc 69%, الكمال 31%.
viper fc - الكمال 0:1

47e minuut.
Matamela geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sithole zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Armstrong is nu in balbezit. Armstrong geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
viper fc - الكمال 1:1

51e minuut.
Mashego bereikt de bal nog maar net als eerste. Baloyi maakt een afschuwelijke overtreding. Mashego is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Moshoeu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
viper fc - الكمال 1:2

66e minuut.
Moshoeu rent richting de bal. Moshoeu geeft een hoge lob. Davies probeert de bal aan de voet te houden. Mashego is nu in balbezit. Mashego draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lekgetho is nu in balbezit. Mashego rent richting de bal. Met opzet legt Lekgetho zijn tegenspeler op de grond. Lekgetho krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viper fc 47%, الكمال 53%.
viper fc - الكمال 1:2