Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZOOZ fc boksc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 23.3
poor Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Lakay is nu in balbezit. Mparutsa verovert de bal door een tackle van achteren. Mparutsa speelt de bal door. Watson is nu in balbezit. Watson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cox krijgt zijn hoofd ertegen. Sithole werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZOOZ - fc boksc 0:1

7e minuut.
Smith geeft een lange en hoge pass. Watson is nu in balbezit. Haskins legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Haskins krijgt een gele kaart. Watson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mparutsa neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Vorster kopt de bal weg. Purdon speelt de bal door. Cox rent richting de bal. Cox haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZOOZ - fc boksc 0:2

15e minuut.
Inworp. Purdon met de inworp. Mparutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mparutsa geeft een lange en hoge pass. Cox rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Mono passt de bal in één keer door. Fanteni is nu in balbezit. Fanteni passt de bal zonder na te denken. Buckley bereikt de bal nog maar net als eerste. Buckley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sithole trapt de bal weg van het doel. Watson rent richting de bal. Lakay probeert naar een medespeler te passen. Cox is nu in balbezit. Cox haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Lakay speelt de bal door. Goba bereikt de bal nog maar net als eerste. Goba probeert naar een medespeler te passen. Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Watson speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZOOZ 43%, fc boksc 57%.
ZOOZ - fc boksc 0:2

46e minuut.
Fanteni verovert de bal door een tackle van achteren. Fanteni passt de bal in één keer door. Buckley is nu in balbezit. Buckley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZOOZ - fc boksc 1:2

49e minuut.
Watson is nu in balbezit. Lakay is nu in balbezit. Watson begaat een overtreding. Lakay wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lakay kan niet meer verder spelen. Vilakazi komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Vilakazi passt de bal zonder na te denken. Mparutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilakazi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mparutsa moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mparutsa kan niet meer verder spelen. Modabi komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Bedingfield geeft de bal voor. Haskins is nu in balbezit. Modabi verovert de bal door een tackle van achteren. Watson is nu in balbezit. Watson geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
ZOOZ - fc boksc 1:3

83e minuut.
Buckley rent richting de bal. Modabi verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vilakazi. Modabi raakt geblesseerd tijdens het duel. Coyle zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sithole bokst de bal weg.

88e minuut.
Bedingfield passt de bal in één keer door. Purdon probeert naar een medespeler te passen. Modabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Modabi haalt uit met een fantastische trap. Cox is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZOOZ 36%, fc boksc 64%.
ZOOZ - fc boksc 1:3