Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZOOZ baffana
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Vorster probeert naar een medespeler te passen. Buckley bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kotoane zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kotoane moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kotoane schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Buckley raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Buckley kan niet meer verder spelen. Bapela komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fanteni neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Barnes kopt de bal weg. Harris heeft problemen om de bal te vangen. Bapela bereikt de bal nog maar net als eerste. Bapela haalt uit met een fantastische trap. De Klerk probeert de bal aan de voet te houden. Freeguard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Daar is Haskins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lakay krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Lakay rent richting de bal. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakay verovert de bal door een tackle van achteren. Fanteni is nu in balbezit. Fanteni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Vorster bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorster geeft een hoge lob. Molatedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bapela onderschept slim de pass. Bapela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZOOZ 54%, baffana 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZOOZ - baffana 0:0

48e minuut.
Barnes is nu in balbezit. Lakay onderschept slim de pass. Harris speelt de bal door. Chabanga is nu in balbezit. Chabanga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Vorster is nu in balbezit. Barnes onderschept slim de pass. Barnes passt de bal met de wreef. Chabanga rent richting de bal. Chabanga draait met de bal, schiet en ... Sithole kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Lakay met de inworp. Mabalane bereikt de bal nog maar net als eerste. Haskins tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mabalane is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Harris met een snel genomen vrije trap. Sithole probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Vorster kopt de bal weg. Moriri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bapela onderschept slim de pass. Bapela schiet op doel. Freeguard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZOOZ - baffana 1:0

68e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mono zal de hoekschop nemen. Vorster heeft problemen om de bal te vangen. Vorster passt de bal in één keer door. Fanteni is nu in balbezit. Fanteni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZOOZ - baffana 2:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mabalane met een snelle inworp. Fanteni probeert naar een medespeler te passen. Bapela is nu in balbezit. Bapela draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Lakay geeft een lange en hoge pass. Mono bereikt de bal nog maar net als eerste. Mono probeert naar een medespeler te passen. Vorster is nu in balbezit. Vorster draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZOOZ 44%, baffana 56%.
ZOOZ - baffana 2:0