Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
viper fc Jozi stars
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Mlaba onderschept slim de pass. Mlaba met een sublieme pass. Gama heeft problemen om de bal te vangen. Armstrong rent richting de bal. Armstrong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Jordan is nu in balbezit. Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gama raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

8e minuut.
Gama is nu in balbezit. Lathan verovert de bal door een tackle van achteren. Lathan passt de bal met de wreef. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Davies bereikt de bal nog maar net als eerste. Mono rent richting de bal. Davies maakt een afschuwelijke overtreding. Davies krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Davies is nu in balbezit. Kgomane tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Davies is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Davies zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong draait met de bal, schiet en ... Vries probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Armstrong is nu in balbezit. Lathan is nu in balbezit. Mono bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong is nu in balbezit. Armstrong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Armstrong geeft de bal voor. Langa geeft de bal voor. Vries heeft problemen om de bal te vangen. Lathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lathan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viper fc 49%, Jozi stars 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
viper fc - Jozi stars 0:0

47e minuut.
Davies bereikt de bal nog maar net als eerste. Mono bereikt de bal nog maar net als eerste. Mono probeert naar een medespeler te passen. Pienaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pienaar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Langa onderschept slim de pass. Langa probeert naar een medespeler te passen. Lathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong rent richting de bal. Armstrong haalt uit met een fantastische trap. Malatsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viper fc - Jozi stars 1:0

72e minuut.
Pienaar onderschept slim de pass. Mlaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlaba passt de bal zonder na te denken. Lathan rent richting de bal. Lathan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viper fc 35%, Jozi stars 65%.
viper fc - Jozi stars 1:0