Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
roelf an zanders team fc boksc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 23.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


20e minuut.
Watson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Heaton is nu in balbezit. Wardle verovert de bal door een tackle van achteren. Mparutsa is nu in balbezit. Mparutsa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
roelf an zanders team - fc boksc 0:1

26e minuut.
Klate is nu in balbezit. Mushangazhike is nu in balbezit. Coyle legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mushangazhike raakt geblesseerd tijdens het duel. Mushangazhike neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Galtrey passt de bal zonder na te denken. Bedingfield is nu in balbezit. Klate onderschept slim de pass. Klungelig pakt Klate de bal. Klate schiet op doel. Mzizi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Wardle passt de bal met de wreef. Skhosana rent richting de bal. Skhosana geeft de bal voor. Cox is nu in balbezit. Cox schiet op doel. Alfreds verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roelf an zanders team 49%, fc boksc 51%.
roelf an zanders team - fc boksc 0:1

53e minuut.
Mparutsa probeert naar een medespeler te passen. Cox is nu in balbezit. Heaton verovert de bal door een tackle van achteren. Mparutsa onderschept slim de pass. Mparutsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
roelf an zanders team - fc boksc 0:2

56e minuut.
Tokpah geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wardle met een snelle inworp. Purdon is nu in balbezit. Purdon geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Solomos is nu in balbezit. Solomos speelt de bal door. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
roelf an zanders team - fc boksc 0:3

85e minuut.
Coyle geeft de bal voor. Wardle kopt de bal weg. Heaton rent richting de bal. Cox onderschept slim de pass. Cox schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roelf an zanders team 54%, fc boksc 46%.
roelf an zanders team - fc boksc 0:3