Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
baffana الكمال
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Howie met een snelle inworp. Barnes is nu in balbezit. Barnes haalt uit met een fantastische trap. Matamela onderschept slim de pass. Mabalane kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Moriri rent richting de bal. Moshoeu onderschept slim de pass. Moshoeu passt de bal met de wreef. Hartley rent richting de bal. Hartley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Seoke heeft problemen om de bal te vangen. Mabalane is nu in balbezit. Mabalane passt de bal met de wreef. Chabanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Chabanga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
baffana - الكمال 1:0

24e minuut.
Moreko passt de bal in één keer door. Hartley rent richting de bal. Harris is nu in balbezit. Hartley onderschept slim de pass. Hartley draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ngubane speelt de bal door. Moshoeu is nu in balbezit. Moshoeu probeert naar een medespeler te passen. Hartley rent richting de bal. Hartley schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Harris geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mphela met de inworp. Moshoeu is nu in balbezit. Moshoeu geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baffana 69%, الكمال 31%.
baffana - الكمال 1:0

47e minuut.
Blankenberg onderschept slim de pass. Blankenberg geeft de bal voor. Kotoane is nu in balbezit. Hartley verovert de bal door een tackle van achteren. Hartley haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Moreko rent richting de bal. Moreko passt de bal zonder na te denken. Kotoane is nu in balbezit. Moshoeu onderschept slim de pass. Moshoeu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
baffana - الكمال 1:1

79e minuut.
Blankenberg geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Howie met een snelle inworp. Barnes rent richting de bal. Barnes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baffana 56%, الكمال 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
baffana - الكمال 1:1