Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Omaheke Aces ZOOZ
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Parker passt de bal met de wreef. Liau rent richting de bal. Liau passt de bal met de wreef. Buckley rent richting de bal. Buckley schiet op doel. Mlaba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Lane rent richting de bal. Lane passt de bal in één keer door. Buckley rent richting de bal. Fanteni rent richting de bal. Fanteni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Armstrong is nu in balbezit. Armstrong geeft de bal voor. Inworp. Liau met de inworp. Adams geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mono passt de bal zonder na te denken. Fanteni rent richting de bal. Fanteni passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Buckley de bal. Buckley schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omaheke Aces 57%, ZOOZ 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Omaheke Aces - ZOOZ 0:0

54e minuut.
Klungelig pakt Adams de bal. Vorster bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorster probeert naar een medespeler te passen. Buckley bereikt de bal nog maar net als eerste. Buckley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Liau passt de bal in één keer door. Nagoli probeert naar een medespeler te passen. Goba is nu in balbezit. O`Connor rent richting de bal. O`Connor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vorster de bal. Vorster geeft de bal voor. Borman kopt de bal weg. Sithole kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Armstrong rent richting de bal. Adams verovert de bal door een tackle van achteren. Adams met een sublieme pass. O`Connor bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Connor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Omaheke Aces - ZOOZ 1:0

75e minuut.
Vorster rent richting de bal. Fanteni rent richting de bal. Fanteni probeert naar een medespeler te passen. Buckley is nu in balbezit. Buckley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Armstrong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lane probeert de bal met de borst te controleren. Vilakazi maakt een afschuwelijke overtreding. Vilakazi krijgt een gele kaart. Lane roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lane kan niet meer verder spelen. Vilakazi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omaheke Aces 60%, ZOOZ 40%.
Omaheke Aces - ZOOZ 1:0