Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
frane dominican rap
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten weak
weak Passen hopeless
hopeless Verdedigen weak


4e minuut.
Magalefa bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalefa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sibaya de bal. Fortune is nu in balbezit. Fortune schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Cele rent richting de bal. Mayo is nu in balbezit. Cele begaat een overtreding. Cele krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Mthembu probeert naar een medespeler te passen. Louis is nu in balbezit. Louis haalt uit met een fantastische trap. Fortune probeert de bal aan de voet te houden. Sikonde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
frane - dominican rap 0:1

38e minuut.
Mayo rent richting de bal. Moalusi is nu in balbezit. Moalusi passt de bal in één keer door. Khanyeza rent richting de bal. Khanyeza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Cele is nu in balbezit. Mayo is nu in balbezit. Cele tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mayo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mthembu komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: frane 59%, dominican rap 41%.
frane - dominican rap 0:1

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Louis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Babale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brown is nu in balbezit. Brown schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Motale geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brown zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mthembu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mthembu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Louis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Louis passt de bal met de wreef. Moalusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Moalusi schiet op doel. Bax werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
frane - dominican rap 1:1

85e minuut.
Sibaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Babale rent richting de bal. Met opzet legt Sibaya zijn tegenspeler op de grond. Sibaya is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

87e minuut.
Fortune probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Magalefa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayo begaat een overtreding. Mayo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: frane 55%, dominican rap 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
frane - dominican rap 1:1