Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dominican rap frane
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
62% Spel op eigen helft 38%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Brown is nu in balbezit. Matidze onderschept slim de pass. Matidze speelt de bal door. Budde is nu in balbezit. Budde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Babale kopt de bal weg. Louis is nu in balbezit. Louis geeft een lange en hoge pass. O`Connor rent richting de bal. O`Connor haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Matlala bereikt de bal nog maar net als eerste. Budde onderschept slim de pass. O`Connor is nu in balbezit. O`Connor haalt uit met een fantastische trap. Sikonde probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Budde rent richting de bal. Budde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dominican rap - frane 1:0

34e minuut.
Matidze rent richting de bal. Matidze passt de bal met de wreef. Moalusi probeert naar een medespeler te passen. Khanyeza rent richting de bal. Khanyeza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dominican rap 70%, frane 30%.
dominican rap - frane 1:0

50e minuut.
Babale rent richting de bal. Mayo is nu in balbezit. Met opzet legt Leepo zijn tegenspeler op de grond. Leepo krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Mayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moalusi onderschept slim de pass. Moalusi met een sublieme pass. Khanyeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanyeza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Doeltrap. Salmon met een harde bal richting middenveld. Sibaya kopt de bal weg. Moalusi controleert de bal met de borst. Moalusi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Serathi geeft de bal voor. Moalusi controleert de bal met de borst. Moalusi passt de bal met de wreef. Khanyeza rent richting de bal. Khanyeza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Salmon geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sixaba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moalusi rent richting de bal. Moalusi geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dominican rap - frane 1:1

90e minuut.
Leepo is nu in balbezit. Budde onderschept slim de pass. Budde speelt de bal door. O`Connor bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Connor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dominican rap 54%, frane 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dominican rap - frane 1:1