Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Table View FC hjkdtjyte
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Mabedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peach verovert de bal door een tackle van achteren. Peach met een sublieme pass. Phogojane is nu in balbezit. Phogojane schiet op doel. Zwane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zwane speelt de bal door. Peach kopt de bal weg. Daar is Matamela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phogojane rent richting de bal. Phogojane haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zwane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Manuels probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mmotong is nu in balbezit. Mmotong passt de bal zonder na te denken. Goldie rent richting de bal. Goldie haalt uit met een fantastische trap. Paal! Manyathi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Mmotong speelt de bal door. Jackobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackobs geeft een lange en hoge pass. Phogojane rent richting de bal. Phogojane schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Moloi verovert de bal door een tackle van achteren. Moloi passt de bal in één keer door. Ramane is nu in balbezit. Phogojane is nu in balbezit. Phogojane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Table View FC - hjkdtjyte 0:1

31e minuut.
Daar is Matamela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shongwe verovert de bal door een tackle van achteren. Shongwe probeert naar een medespeler te passen. Phogojane rent richting de bal. Phogojane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Table View FC - hjkdtjyte 0:2

35e minuut.
Peach probeert naar een medespeler te passen. Mmotong is nu in balbezit. Mmotong passt de bal zonder na te denken. Phogojane bereikt de bal nog maar net als eerste. Phogojane schiet op doel. Zwane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Mmotong passt de bal zonder na te denken. Peach bereikt de bal nog maar net als eerste. Peach passt de bal in één keer door. Phogojane bereikt de bal nog maar net als eerste. Phogojane schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Table View FC 55%, hjkdtjyte 45%.
Table View FC - hjkdtjyte 0:2

62e minuut.
Peach speelt de bal door. Shongwe is nu in balbezit. Shongwe passt de bal zonder na te denken. Phogojane rent richting de bal. Phogojane draait met de bal, schiet en ... Zwane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Bedingfield probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mabedi de bal. Mabedi probeert naar een medespeler te passen. Ferreira rent richting de bal. Ferreira haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Nyirenda is nu in balbezit. Goldie onderschept slim de pass. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Table View FC - hjkdtjyte 1:2

83e minuut.
Nyirenda heeft problemen om de bal te vangen. Goldie is nu in balbezit. Goldie passt de bal zonder na te denken. Ferreira rent richting de bal. Ferreira draait met de bal, schiet en ... Manyathi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Moloi probeert naar een medespeler te passen. Phogojane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramane onderschept slim de pass. Phogojane onderschept slim de pass. Phogojane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Table View FC - hjkdtjyte 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Table View FC 44%, hjkdtjyte 56%.
Table View FC - hjkdtjyte 1:3