Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plaas Werker FC Paris de tiba
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Mokgolo geeft de bal voor. Inworp. Paterson met een snelle inworp. Maphike is nu in balbezit. Maphike schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ludick met de inworp. Radebe is nu in balbezit. Radebe geeft de bal voor. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ludick bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludick met een sublieme pass. Botes bereikt de bal nog maar net als eerste. Botes schiet op doel. Motale maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plaas Werker FC - Paris de tiba 1:0

22e minuut.
Radebe rent richting de bal. Botes onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coyle. Coyle krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plaas Werker FC 50%, Paris de tiba 50%.
Plaas Werker FC - Paris de tiba 1:0

48e minuut.
Inworp. Ncaca met de inworp. Paterson is nu in balbezit. Paterson geeft een lange en hoge pass. Botes springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Paterson kopt de bal weg. Maphike heeft problemen om de bal te vangen. Mabotsa is nu in balbezit. Maphike rent richting de bal. Maphike schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mokgolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokgolo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Behr de bal. Botes rent richting de bal. Botes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Augusti probeert naar een medespeler te passen. Maphike is nu in balbezit. Maphike passt de bal zonder na te denken. Botes is nu in balbezit. Botes schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Coyle kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Augusti met een snelle inworp. Ludick rent richting de bal. Ludick geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Plaas Werker FC - Paris de tiba 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plaas Werker FC 39%, Paris de tiba 61%.
Plaas Werker FC - Paris de tiba 2:0