Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paris de tiba Plaas Werker FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Christensen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mgqamqo komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Augusti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mabotsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Maphike met een sublieme pass. Botes rent richting de bal. Botes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Mgqamqo is nu in balbezit. Botes bereikt de bal nog maar net als eerste. Maphike is nu in balbezit. Maphike schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris de tiba - Plaas Werker FC 0:1

31e minuut.
Christian heeft problemen om de bal te vangen. Palesa rent richting de bal. Christian onderschept slim de pass. Christian geeft een lange en hoge pass. Mokgolo kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Gordon geeft een lange en hoge pass. Mdledle is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Behr. Behr krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Palesa geeft een hoge lob. Mgqamqo heeft problemen om de bal te vangen. Ludick geeft een lange en hoge pass. Botes bereikt de bal nog maar net als eerste. Botes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris de tiba 56%, Plaas Werker FC 44%.
Paris de tiba - Plaas Werker FC 0:1

49e minuut.
Mabotsa passt de bal in één keer door. Behr rent richting de bal. Behr geeft een hoge lob. Daar is Ngambi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngambi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paris de tiba - Plaas Werker FC 1:1

68e minuut.
Augusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Augusti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mabotsa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ngambi springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Mabotsa probeert naar een medespeler te passen. Coyle is nu in balbezit. Coyle passt de bal zonder na te denken. Ngambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngambi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris de tiba 43%, Plaas Werker FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paris de tiba - Plaas Werker FC 1:1